Το προφίλ των πιθανών αντιπάλων του ΟΦΗ

Special

To Capitano.gr σκιαγραφεί τους τρεις πιθανούς αντιπαλούς της σημερινής (14.00) κλήρωσης του Europa League

Aργά το βράδυ της Κυριακής, η UEFA έκανε γνωστά τα γκρουπ των ομάδων με τις οποίες θα βρεθούν Άρης και ΟΦΗ. Σήμερα, λίγο μετά την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, θα γίνει εκείνη του Europa League (14.00 - LIVE CAPITANO.GR), με τις δύο ομάδες να μαθαίνουν την πρώτη αντίπαλο τους για τον 2ο προκριματικό.

Ο ΟΦΗ συμπεριλήφθηκε στο 4ο γκρουπ μαζί με KF Teuta (Aλβανία) και FK TSC Backa Topola (Σερβία) και θα κληρωθεί με μια ομάδα εκ των: Γρανάδας (Ισπανία), Απόλλωνα Λεμεσού (Κύπρος) και Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία).. Ενώ ο Άρης θα βρίσκεται στο 7ο γκρουπ και θα κληρωθεί με μια εκ των Τότεναμ (Αγγλία), Κοβαλίβκα (Ουκρανία), Χαποέλ Μπερσεβά (Ισραήλ).

Η πρόκριση θα κριθεί σε μονό ματς και η έδρα θα κριθεί από το ποια ομάδα θα κληρωθεί πρώτη. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 17 Σεπτεμβρίου.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στις πιθανές αντιπάλους του ΟΦΗ.

ΓΡΑΝΑΔΑ

Ισπανική ομάδα, εδρεύει στο νότο της χώρα και στην περιοχή της Ανδαλουσίας. Η Γρανάδα συνήθιζε να αποτελούσε μια ομάδα - ασανσέρ - μεταξύ Primera και Segunda όπως πέρυσι έκανε μια ονειρική χρονιά. Παρά το γεγονός ότι ήταν νεοφώτιστη, κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση με συνέπεια να βγει Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της. Φοβερή δουλειά ο νεαρός προπονητής (39) Ντιέγκο Μαρτίνεζ, πιο νέος στο πρωτάθλημα. Η πορεία της ήταν σταθερή και συνεπής ως προς τα αποτελέσματα της ομάδας στην πορεία του πρωταθλήματος.

Εξαιρετικός ο Μαντσίς στην επίθεση μαζί με τον έμπειρο Σολδάδο έχουν ποιότητα, καλό δίδυμο στην άμυνα οι Ντουάρτε - Ντίαζ, ενώ παίκτης αποκάλυψη ήταν ο πιτσιρικάς Κάρλος Φερνάντεζ ο οποίος όμως επέστρεψε στη Σεβίλλη (δανεικός). Λίγα πράγματα στο πάρε - δώσε μεταγραφικά έως τώρα.

Ξεκίνησε 13 Αυγούστου την προετοιμασία για τη νέα χρονιά, έχει παίξει δύο φιλικά (0-3 με Βαγιαδολίδ, 0-0 με Μάλαγα).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Ολοκλήρωσε τη σεζόν στην 4η θέση του πρωταθλήματος, το οποίο διακόπηκε πρόωρα. Προκρίθηκε εύκολα από τον 1ο γυρο των προκριματικών, κερδίζοντας την Σαμπούρταλο Τιφλίδας με 5-1. Οι γνώριμοι μας Γιαννιώτας και Ντιγκινί σκόραραν σε εκείνο το παιχνίδι. Ο Σοφρονής Αυγουστή έχει φτιάξει μια... πολυεθνική ομάδα, ελάχιστοι Κύπροι στις βασικές επιλογές, το πρωτάθλημα της χώρας έχει ξεκινήσει (2 αγωνιστικές) έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς, προέρχεται από το εντυπωσιακό 6-0 Ερμής Αραδίππου.

Μεταγραφικά άλλαξε αρκετά, έχασε Σελίμοβιτς - Σαρδινέρο που πήγαν στον ΟΦΗ, στην Ομόνοια μεταγράφηκε ο Παπουλής.

ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ

Mε 26 πρωταθλήματα Ρουμανίας αποτελεί ένα μεγάλο μέγεθος στη γειτονική χώρα. Ολοκλήρωσε στην 4η θέση το πρωτάθλημα ενώ κατέκτησε το Κύπελλο στη σεζόν που προηγήθηκε. Προκρίθηκε εύκολα από τον 1ο προκριματικό γύρο (3-0 την Σιράκ), το πρωτάθλημα της έχει ξεκινήσει από τις 22/08, μετράει το απόλυτο με δύο ισάριθμα 3-0. Είναι μια ομάδα που αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από Ρουμάνους παίκτες, κορυφαίος όλων ο χαφ Τανάσε, έχει ταλαντούχους παίκτες στα εξτρέμ,έκανε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, στο οποίο υπάρχει και ο Έλληνας μπακ Άρης Σοϊλέδης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.