Οι αλλαγές, το πρώτο τεστ και το ταξίδι στην Αθήνα

SMS
21:15 | 20/08/2020

Το τουρνουά στο ''Μαρκομιχελάκειο'' και τα δύο φιλικά του ΟΦΗ στην Αθήνα

Αλλαγές στα πρώτα φιλικά της σεζόν για τον Όμιλο, όπως έγινε γνωστό από χθες.

Ο ΟΦΗ θα δώσει ναι μεν φιλικό με τον Γιούχτα, αλλά αυτό θα γίνει στα πλαίσια του τουρνουά που θα γίνει στο ''Μαρκομιχελάκειο'', το προσεχές Σάββατο (22/08).

Αρχικά, οι παίκτες του Γιώργου Σίμου θα αναμετρηθούν σε αγώνα 45 λεπτών απέναντι στην Αναγέννηση Ιεράπετρας ενώ στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Γιούχτα.

Δεδομένα, ο κόουτς του ΟΦΗ θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με κύριο μέλημα το πρώτο ''ξεμούδιασμα'' των παικτών έπειτα από τις πρώτες ημέρες μια επίπονης και λόγω των συνθηκών, προετοιμασίας.

Μένει, βέβαια, να φανεί αν η ομάδα του Ηρακλείου θα πάει στις Αρχάνες με νέα πρόσωπα, καθώς θα έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές των Διαμαντή, Γκαργκαλατζίδη και Βάτερμαν.

Οι δύο πρώτοι ενδεχομένως να βρίσκονται σε ικανοποιητική κατάσταση και δε θα είναι έκπληξη αν πάρουν χρόνο συμμετοχής στο "Μαρκομιχελάκειο".

Αυτά τα δύο παιχνίδια 45 λεπτών θα αποτελέσουν και τα πρώτα φιλικά ενόψει της νέας χρονιάς και πριν από δύο πιο δυνατά τεστ, το πρώτο απέναντι στον Παναθηναϊκό (26/08 - 21.00) και το δεύτερο με αντίπαλο τον Ατρόμητο (29/08 - 19.00). Θυμίζουμε ότι και τα δύο παραπάνω φιλικά θα γίνουν στην Αθήνα.

Η συνάντηση, μάλιστα, με το "τριφύλλι" θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη. Οι φίλοι του ΟΦΗ, έτσι, θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν από το νεοσύστατο «Παναθηναϊκός TV» και το πιθανότερο είναι πως θα προβληθεί δωρεάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιούχτας: Το πρόγραμμα στο «Μαρκομιχελάκειο»

Στο «Μαρκομιχελάκειο» ο ΟΦΗ

Το κανάλι που θα δείξει το Παναθηναϊκός-ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.