Ο Πέρσον σκόραρε σε λάθος τέρμα

SMS
11:07 | 04/06/2019

Στην περίπτωση του Πέρσον είναι σαν το ποτήρι. Κάποιοι το βλέπουν μισογεμάτο και κάποιοι μισοάδειο. «Ξέσπασε ο Σουηδος, ε και;» θα πουν ορισμένοι. Ισως και με το δίκιο τους.

Η συνέντευξη που έδωσε ο Έρικ Πέρσον σε σουηδικό Μέσο και ανέδειξε το Capitano.gr, είναι μία προσωπική κατάθεση εμπειριών και γνώμης για τον ΟΦΗ και τη θητεία του στην Κρήτη. Ο παίκτης όταν δεν παίζει γκρινιάζει και αυτό έκανε και ο Σουηδός. Γκρίνιαξε και μάλιστα με άκομψο τρόπο. Εδώ είναι το μεγάλο φάουλ του. Δεν το κάνεις αυτό δημόσια, εκφράζεις τα όποια παράπονά σου εκεί που πρέπει. Για το καλό της ομάδας, αλλά και το δικό σου. Ο Πέρσον μόνο κακό κάνει στον ΟΦΗ με αυτές τις δηλώσεις και δυσχεραίνει τη θέση του.

Εδώ πάμε στην πλευρά του Ομίλου. Οφείλει να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα πριν γιγαντωθεί. Έχει έναν ποδοσφαιριστή στο ρόστερ που κάνει παράπονα επειδή δεν παίζει. Οκ, συμβαίνει παντού και είναι απολύτως λογικό για έναν ποδοσφαιρικό οργανισμό. Οφείλουν, όμως, να του «τραβήξουν το αυτί» και να του ξεκαθαρίσουν τη θέση του και το ρόλο του στην ομάδα. Οπως οφείλουν να του ξεκαθαρίσουν ότι για οτιδήποτε συμβαίνει στην ομάδα, δεν βγαίνεις να τα λες δεξιά κι αριστέρα. Κι αυτό καλό είναι να το κάνουν και για όποιον άλλο έχει τα... συμπτώματα του Σουηδού. Να τα πουν στη νύφη να τα ακούσει η πεθερά, που λένε.

Από όλο αυτό χαμένος είναι ο Πέρσον και σε καμία περίπτωση ο ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ παίρνει παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν, παίκτες που θα παίζουν όταν το κρίνει ο προπονητής. Αν για κάθε Πέρσον θα πρέπει να απολογείται τότε θα χαθεί η μπάλα.

Και κάτι τελευταίο: όταν κατά γενική ομολογία οι σχέσεις του Βέρα με τους ποδοσφαιριστές είναι σε πολύ καλό επίπεδο και έρχεται ένας παίκτης να ζητά την αλλαγή προπονητή επειδή δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί του, είναι μάλλον αστείο ακόμα και να συζητάμε. O Πέρσον σκόραρε σε λάθος τέρμα. Το δικό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέρσον: «Προτιμώ να φύγει ο Βέρα»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.