Το repeat «απογειώνει» τον Σεμέντο

ΟΦΗ

Η ΑΕΚ μπορεί να «εκτοξεύσει» ξανά τον μεσοεπιθετικό του ΟΦΗ.

Για αγωνιστικούς και μεταγραφικούς λόγους ο Λισάνδρο Σεμέντο βρίσκεται πάντα εδώ και μερικούς μήνες στο προσκήνιο για τον Όμιλο.

Ο 24χρονος εξτρέμ ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν και έφτασε μέχρι και την Εθνική του Πράσινου Ακρωτηρίου, καθώς μέσω του ηρακλειώτικου συλλόγου αύξησε σημαντικά τις μετοχές του.

Στη συνέχεια ακολούθησε το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του και ο νεαρός ποδοσφαιριστής θέλει να σταθεροποιήσει και πάλι την απόδοση του σε υψηλά επίπεδα.

Προέρχεται, μάλιστα, από τη «νωθρή» παρουσία κόντρα στον Άρη για την πρεμιέρα των πλέι οφ και πλέον απέναντι στην ΑΕΚ (14/06) θα ψάξει για την επιστροφή στις θετικές εμφανίσεις.

Σημειολογικά, εξάλλου, ο αντίπαλος προσφέρεται για να δείξει ξανά ο Σεμέντο το καλό «πρόσωπο» του και να γυρίσει στις… υψηλές πτήσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Και αυτό γιατί στην αναμέτρηση του «Γεντί Κουλέ» για την κανονική περίοδο της Super League 1, ο «Λύσανδρος» του ΟΦΗ ήταν ο πρωταγωνιστής κι εκείνος που την έκρινε.

Ήταν ιδιαίτερα κεφάτος και πέτυχε το «χρυσό» γκολ του Ομίλου στο 52’ με ωραία ενέργεια. Και αυτό ήταν το τελευταίο του τέρμα μέσα στο 2019.

Ο Σεμέντο, επομένως, καλείται να κάνει απέναντι στην Ένωση το… repeat και να βοηθήσει το σύνολο του Σίμου να πάρει τη νίκη και τους πρώτους 3 βαθμούς του στο μίνι πρωτάθλημα του τίτλου.

Μια ανάλογου βεληνεκούς εμφάνιση, εξάλλου, είναι δεδομένο ότι θα συμβάλλει σημαντικά και στην τόνωση του ηθικού του παίκτη ενόψει της συνέχειας.

Τα προσόντα του είναι «πλούσια», όμως ο Πορτογάλος καλείται να θυμηθεί τον καλό του εαυτό για να βγάλει στο χορτάρι τις πραγματικές του δυνατότητες.

Για να «απογειώσει», άλλωστε, την καριέρα του και για να δικαιολογήσει όλο τον ντόρο γύρω από το όνομα του θα πρέπει να διατηρήσει στα απαιτούμενα-για την ποιότητα του- στάνταρ τις επιδόσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σαρδινέρο, ο ΟΦΗ και ο... Φιγκεϊρέντο

«Προφορική συμφωνία ΟΦΗ - Σαρδινέρο»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.