Το ρόστερ του ΟΦΗ και η «περίπτωση» Μποχωρίδη

SMS

Συνεχίζει τις προπονήσεις και τις... διαπραγματεύσεις με τον ΟΦΗ ο Νίκος Μποχωρίδης - το ρόστερ του φετινού ΟΦΗ

Η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία της στα ''Δύο Αοράκια'' ενόψει της απαιτητικής νέας σεζόν. Οι μεταγραφικές προσθήκες έγιναν γρήγορα, ο Βασίλης Ράλλης έχει στην διάθεση σχεδόν όλο το ρόστερ και όλοι τους δουλεύουν καθημερινά για το καλύτερο αποτελέσμα.

Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη έχει κρατήσει παίκτες του βασικού κορμού, όπως Πετράκη, Αγαπιάδη, Μπουμπάρη, Τσερκιτζόγλου, Κριθινάκη ενώ ενισχύθηκε με τους Καραδολάμη, Λιανό και Τασιούδη. Παραμένει στο ρόστερ ο... φαντάρος Καρλάφτης, με τον Τσιλόγλου να ''μετακομίζει'' στο Δειλινό.

Στους παραπάνω, προσθέτουμε και τον ταλαντούχο 18χρονο Πέτρο Καραθωμά από την Κω, ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο από φέτος για σπουδές, βρέθηκε στην ''πρώτη'' του ΟΦΗ και πλέον αποτελεί μέλος της ομάδα 

Έτσι, με βάση τα παραπάνω, στον ΟΦΗ επιθυμούν να κλείσουν το παζλ της φετινής ομάδας με το τελευταίο... κομμάτι. Θα είναι ο Νίκος Μποχωρίδης που προπονείται με την ομάδα; Ακόμα δεν είναι σίγουρο. Υπάρχει θετικό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών, όμως ακόμα τίποτα κάτι δεδομένο. Αν δεν προχωρήσει η απόκτηση Μποχωρίδη, η κρητική ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός παίκτη που να παίζει πιο πολύ στην θέση ''1'', ως combo γκαρντ, ώστε να υπάρχουν τρεις πλέι μέικερ στο ρόστερ. Και αυτή θα είναι η τελευταία προσθήκη, Μποχωρίδης ή άσος, ουσιαστικά είναι το δίλημμα.

Θυμίζουμε ότι παρελθόν αποτελεί από τον ΟΦΗ και ο Μητρόπαπας, όπως το ίδιο ισχύει και με τον Γιάννη Καραλή, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί με την ομάδα του Εργοτέλη. Εκτός Ομίλου και ο Πρωτογεράκης ενώ φυσικά - όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό - δεν συνεχίζει στην ομάδα και ο Αντωνόπουλος.

Το ρόστερ του ΟΦΗ απαρτίζεται από τους:

Θέσεις 1-2: Πετράκης, Αγαπιάδης, Κριθινάκης, Μποχωρίδης (;), Καρλάφτης

Θέση 3: Τσερκιτζόγλου, Λιανός, Καραθωμάς

Θέση 4-5: Καραδολάμης, Τασιούδης, Πάλλης, Μπουμπάρης


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος από τον ΟΦΗ ο Μητρόπαπας - συνεχίζει στο «Ηράκλειο»

Το σχόλιο του Γιάννη Χαμαλάκη: To ρίσκο του προπονητή και της διοίκησης

«Κλικ» από την πρεμιέρα του ΟΦΗ

Όλο το πρόγραμμα του ΟΦΗ

Κύπελλο Ελλάδας: Απέναντι στον Πρωτέα ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.