Το SCORPION BOXING by Betsson έκλεψε τις εντυπώσεις!

15:37 | 12/03/2024

Το μεγαλύτερο μαχητικό γεγονός της Ελλάδας, με κορυφαίους μαχητές της χώρας

Το SCORPION BOXING by Betsson ήταν εντυπωσιακό!

Την Κυριακή 10 Μαρτίου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Νίκαιας, πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο μαχητικό γεγονός της Ελλάδας, με κορυφαίους μαχητές της χώρας και όχι μόνο, να βρίσκονται αντιμέτωποι σε σούπερ μάχες που έκοψαν την ανάσα.

Φωτό-1.jpg#asset:488662

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης ήταν ο οικοδεσπότης της μεγάλης βραδιάς, που έκρυβε συγκινήσεις, δράση, γροθιές και απίστευτο θέαμα!

Ξεχωριστή νότα στο SCORPION BOXING by Betsson προσέφεραν τα Ring Girls, που καθ’ όλη τη διάρκεια του event ήταν εκεί, αλλά και τα Betsson Girls, τα οποία καλωσόρισαν τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Νίκαιας.

Φωτό-2.jpg#asset:488663

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, τις εντυπώσεις έκλεψε ο μεγάλος αγώνας K1 για το Future Fighter μεταξύ του Άγγελου Καπώνη και του Νίκου Δουλάμη, με τον πρώτο να κερδίζει με ομόφωνη απόφαση των κριτών.

Στο main event της βραδιάς, ο Γιάννης Φεζουλάι συνέχισε το νικηφόρο σερί του κόντρα στον Κώστα Βεργέτη δείχνοντας από την πρώτη στιγμή την κυριαρχία του στο ρινγκ, ενώ νωρίτερα ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης επικράτησε του Μπογκίντ Ταλούπσκι.

Στις υπόλοιπες μάχες, ο Στάλιος νίκησε τον Γεροδήμο, όπως και ο Κούβαρης τον Στεφανόπουλο.

Φωτό-3.jpg#asset:488664

Η Betsson συνεχίζει να υποστηρίζει με υπερηφάνεια τον ελληνικό αθλητισμό μέσα από τις χορηγίες της στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο τένις, στο πόλο αλλά και στα μαχητικά αθλήματα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.