Το σημαντικό έργο στον Ιστιοπλοϊκό Ηρακλείου και ο μεγάλος στόχος του 2023

16:00 | 11/02/2023

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική συνέλευση του ΙΟΗ

H ανάρτηση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου:

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8/2 η ετήσια Γενική συνέλευση του ΙΟΗ στα γραφεία μας στο παλιό ψυγείο.

Ο Πρόεδρος παρουσίασε το σημαντικό έργο που έγινε και πέρυσι με σημαντικότερα γεγονότα:

  • την ΟΡΙΣΤΙΚΉ ΔΙΚΑΊΩΣΗ του Ομίλου στην πολύχρονη δικαστική διαμάχη με τον ΌΛΗ που ελευθερώνει τον όμιλο από ένα τεράστιο βάρος που είχε στις πλάτες του όλα αυτά τα χρόνια από το 2004 που διαρκεί αυτή η διένεξη
  • την έναρξη του τμήματος ΑΜΕΑ του Ομίλου μετά την παραλαβή από το Stavros Niarchos Foundation της δωρεάς των σκαφών ,
  • την ειδική αναγνώριση από την ΓΓΑ ως αθλητικό σωματείο και την ένταξη στο μητρώο και εναρμόνιση με τον νέο αθλητικό νόμο,
  • το πολύ μεγάλο βήμα που έγινε στο όνειρο χρόνων για δημιουργία του Ναυταθλητικού Κέντρου Κρήτης και της μετεγκατάστασης του ΙΟΗ στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων με προϋπολογισμό 1.220.0000 € που θα μας δώσει την δυνατότητα να λειτουργούμε σε ένα χώρο αντάξιο της προσφοράς και του μέλλοντος που έχει αυτός ο όμιλος στην πόλη του Ηρακλείου και της ναυτοσύνης.

Επίσης εγκρίθηκαν ο απολογισμός της παλιάς και ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς που και οι 2 είναι πλέον κερδοφόροι και με υγιή λειτουργία σε όλα τα τμήματα.

Μεγάλος στόχος για φέτος είναι η ανανέωση του γερασμένου στόλου των ακαδημιών και η πίεση προς όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς για την συνδρομή τους στην ανάπτυξη της Ιστιοπλοϊας στην πόλη μας!!!

Όλοι οι παρευρισκόμενοι έδωσαν υπόσχεση για ένα μέλλον που κανένας δεν περισσεύει και όλοι μαζί θα ανεβάσουμε ακόμα ψηλότερα τον Όμιλο .

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.