Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ και η ανατροπή με τον ΑΝΤ1

08:10 | 23/11/2022

Κροατία, Γερμανία και Ισπανία μπαίνουν στη μάχη του Μουντιάλ - Ερωτηματικό με τις μεταδόσεις του ΑΝΤ1+, αντιδρούν τ' άλλα κανάλια.

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται και σήμερα το πρόγραμμα του Μουντιάλ. Από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες ακόμα δύο ρίχνονται στη μάχη του εφετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου και συγκεκριμένα πρόκειται για την Ισπανία και τη Γερμανία. Στη μάχη ρίχνεται και η φιναλίστ του προηγούμενου Μουντιάλ Κροατία (δείτε εδώ το τηλεοπτικό πρόγραμμα).

Το σημερινό πρόγραμμα:

12:00 Μαρόκο-Κροατία

15:00 Γερμανία-Ιαπωνία

18:00 Ισπανία-Κόστα Ρίκα

21:00 Βέλγιο Καναδάς

Τι αλλάζει με ΑΝΤ1 στις μεταδόσεις

Μετά τα σοβαρά προβλήματα με τον ΑΝΤ1+ τη Δευτέρα και την Τρίτη όλα δείχνουν πως πηγαίνουμε σε ανατροπή δεδομένων, όπως διαβάσατε και χθες.

Οι αγώνες της Δευτέρας μεταδόθηκαν από το ΑΝΤ1 ενώ και το ίδιο συνέβη και με το Δανία – Τυνήσια αλλά και το Μεξικό – Πολωνία την Τρίτη αφού η συνδρομητική πλατφόρμα αντιμετώπισε προβλήματα και στον αγώνα της Αργεντινής με τη Σαουδική Αραβία.

Ετσι, το κανάλι του Αμαρουσίου φέρεται να αποφάσισε να δείξει την υπόλοιπη διοργάνωση από τα ελεύθερα κανάλια του ομίλου, τον ΑΝΤ1 και το Μακεδονία TV. Ακόμη, θα επιστραφούν οι συνδρομές όσων είχαν κάνει λογαριασμό τις τελευταίες 15 ημέρες.

Οι αντιδράσεις

Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτό το ενδεχόμενο παρουσιάζονται αντίθετοι οι αδειοδοτημένοι τηλεοπτικοί σταθμοί, τονίζοντας ότι πρόκειται για αθέμιτο ανταγωνισμό, καθώς το κανάλι Μακεδονία TV είναι ο μοναδικός πανελλαδικός σταθμός που δεν έχει λάβει άδεια. Συνεπώς, δεν πληρώνει ετήσιο τέλος 3,5 εκατομμύρια ευρώ και δεδομένου ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο θεωρείται event μείζονος σημασίας με ιδιαιτέρως υψηλό κόστος δεν νοείται να μεταδίδεται από μη αδειοδοτημένο σταθμό.

Μάλιστα, οι τηλεοπτικοί σταθμοί υπενθυμίζουν ότι η κρατική τηλεόραση συμμετείχε στον διαγωνισμό για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων του Μουντιάλ, τα οποία κατέληξαν στον ANT1.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.