Το σκάουτινγκ του ΟΦΗ θα φέρει κι άλλους «Γρίβες»

SMS

Το ατού των επικεφαλής του ΟΦΗ είναι ο εντοπισμός «next big thing» σαν τον Γρίβα

Η απόκτηση του Φροίξου Γρίβα δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη για αυτό τον ΟΦΗ. Γιατί, απλούστατα, αυτός ο ΟΦΗ λειτουργεί πάνω σε αυτό το κομμάτι, να εντοπίζει και να παίρνει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου.

Ο Γρίβας έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο και ο Όμιλος κινήθηκε άμεσα για να τον αποκτήσει, αφού πρώτα τον είχε «σκανάρει». Όπως είναι γνωστό, ο ΟΦΗ έχει αναπτύξει ένα σημαντικό δίκτυο σκάουτινγκ και με επικεφαλής τον Γιάννη Σαμαρά θέλει να φέρνει «Γρίβες» στο ΒΑΚ για να «χτίσει» πάνω σε αυτούς το αύριο.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΟΦΗ είναι γνωστός (και) γι' αυτό το κομμάτι. Των πιτσιρικάδων ποδοσφαιριστών που τους εντοπίζει, τους ξεχωρίζει και δουλεύει μαζί τους. Τέτοια ήταν και η περίπτωση του Γρίβα.

Θυμίζουμε ότι στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο κ.Σαμαράς είχε μιλήσει για τον Γρίβα και πώς ακριβώς κινείται ο ΟΦΗ για την αγορά Ελλήνων ποδοσφαιριστών: «Δεν θέλω να πάμε σε ξένους παίκτες, άρα το σκάουτινγκ ψάχνει παιδιά που θα έχουν μια εξέλιξη και αυτός ήταν ο στόχος να φέρουμε παιδιά όπως πέρυσι με τον Τσιλιανίδη. Πρέπει να έχουμε Έλληνες παίκτες στο ρόστερ. Για αυτό ήρθε ο Ουές, έρχεται ο Γρίβας, να εντάξουμε παιδιά από την ακαδημία. Στόχος είναι να μπορούμε να έχουμε ποιοτικούς Έλληνες».

Ο ΟΦΗ, λοιπόν, ανακτά αυτό που είχε χαθεί στο πέρασμα των ετών και είναι αυτό που έκανε να ξεχωρίζει τον αείμνηστο Ευγένιο Γκέραρντ. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την «επόμενη σελίδα» του συλλόγου. Και το σημαντικό είναι ότι ο ΟΦΗ πλέον είναι μία ομάδα που οι νεαροί παίκτες θέλουν να ενταχθούν αφού γνωρίζουν ότι πλαισιώνεται από ανθρώπους του ποδοσφαίρου που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γρίβας τετραετίας στον ΟΦΗ

Οι πρώτες δηλώσεις του Γρίβα με τα «ασπρόμαυρα»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.