Το σκορ που «στοιχειώνει» τον Γιούχτα

SMS
09:28 | 25/03/2019

Η ομάδα των Αρχανών έχασε ένα σπουδαίο σερί στο ματς με τον ΠΟΑ με το σκορ που τον «πληγώνει».

Ο Γιούχτας βγήκε εκτός διεκδίκησης του τίτλου, μετά το άσχημο αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τους Ατσαλενιώτες και έτσι για να πραγματοποιήσει το μεγάλο όνειρο της ανόδου χρειάζεται πλέον ένα θαύμα.

Από’ κει και πέρα, δεν κατάφερε να συνεχίσει το καταπληκτικό αήττητο σερί του, που διήρκεσε 13 αγώνες. Είναι ενδεικτικό πως οι Αρχανιώτες έχασαν για τελευταία φορά πριν από 4 μήνες και… κάτι, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό για τη 8η «στροφή» του πρωταθλήματος.

Όπως και τότε, έτσι και την Κυριακή (24/03) ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ. Το 3-1 του Νοεμβρίου απέναντι στους Πειραιώτες, έγινε 1-3 κόντρα στους Ατσαλενιώτες τον Μάρτιο και το σερί «έσπασε». Το περίεργο, επίσης, είναι ότι και στις δύο αυτές συναντήσεις ο Γιούχτας δέχτηκε τα γκολ το διάστημα από το 40’ μέχρι το 60’ και απλά μείωσε στη συνέχεια.

Οι «πράσινοι» δεν μπορούν, βέβαια, να γίνουν προληπτικοί με το σκορ, αφού 3-1 είχαν κερδίσει εντός έδρας τον Αμπελακιακό. Το διάστημα, ωστόσο, από τις δύο ήττες τους με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, πραγματοποίησαν το σημαντικό τους σερί.


 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.