Το... Σουπερλιγκάτο ντεμπούτο των Μανουσάκη - Μαζουλουξή

SMS
09:20 | 13/09/2021

Τι είπε ο πρώην επιθετικός του Εργοτέλη μετά την ήττα από τον Βόλο

Η Λαμία ηττήθηκε από τον Βόλο και δύο πρώην παίκτες του Εργοτέλη, πραγματοποίησαν ντεμπούτο στην Superleague. Ο λόγος για τους Γιώργο Μανουσάκη και Κυριάκο Μαζουλουξή. Αμφότεροι χρησιμοποιήθηκαν σε όλο το 2ο ημίχρονο, προσπάθησαν να βοηθήσουν την ομάδα τους να ανατρέψουν τα δεδομένα του ματς, όμως τελικά δεν τα κατάφεραν. Πάντως, με τους ίδιους στον αγωνιστικό χώρο η Λαμία εμφανίστηκε περισσότερο απειλητική.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Μανουσάκης έκανε δηλώσεις στην Cosmote TV. «Στο α’ ημίχρονο δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε, ξεκινήσαμε λίγο άσχημα και βρεθήκαμε δύο γκολ πίσω, στο β’ ημίχρονο προσπαθήσαμε να πιέσουμε να γυρίσουμε την κατάσταση, πετύχαμε ένα γκολ νωρίς, είχαμε και άλλες ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε αλλά δεν το πετύχαμε».

Από εκεί και πέρα, η Λαμία αντιμετωπίζει τις επόμενες δύο αγωνιστικές τον Ολυμπιακό εντός έδρας και την ΑΕΚ εκτός. Για τα ματς που έρχονται ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη, που έκανε ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα, σχολίασε: «Είναι δύσκολη συνέχεια αλλά όλα τα ματς είναι δύσκολα, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, θα μπούμε μέσα για τη νίκη».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.