Το Squid Game γίνεται πραγματικότητα - Έρχεται ριάλιτι με έπαθλο 4,56 εκατ. δολάρια

10:05 | 16/06/2022

Η μεγάλη επιτυχία του Netflix, «Squid Game», μια νοτιοκορεάτικη σειρά στην οποία οι συμμετέχοντες διαγωνίζονται σε μια σειρά από παιχνίδια με αντίτιμο την ίδια τους τη ζωή, όλα για μερικά δισεκατομμύρια γουόν, είναι ζοφερή, δυστοπική και τρομερά πολιτική.

Τώρα η πλατφόρμα μετατρέπει τη σειρά, γνωστή και για την πρωταγωνίστριά της, μια τεράστια κούκλα δολοφόνο με μάτια λέιζερ, σε ριάλιτι.

Το «Squid Game: The Challenge» είναι η νέα σειρά ριάλιτι που προφανώς βασίζεται στην αρχική σειρά, η οποία έγινε το πιο δημοφιλές σόου του Netflix όλων των εποχών μετά την κυκλοφορία της στα τέλη του 2021. Η πλατφόρμα ανακοίνωσε το casting για τη νέα σειρά την Τρίτη με ένα promo στο οποίο εμφανίζεται και η περίφημη κούκλα «Red Light, Green Light» και μια σειρά από μασκοφόρους φρουρούς.

Το «Squid Game: The Challenge» πρόκειται να προσφέρει το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο στην ιστορία των ριάλιτι, 4,56 εκατομμύρια δολάρια, σε έναν από τους 456 συμμετέχοντες του (το μεγαλύτερο καστ στην ιστορία των ριάλιτι), όπως ανακοίνωσε η πλατφόρμα.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών, πρέπει να μιλούν αγγλικά και να είναι διαθέσιμοι για έως και 4 εβδομάδες στις αρχές του 2023 για τα γυρίσματα.

Οι 456 συμμετέχοντες είναι τόσοι όσοι και οι παίκτες της σειράς, με τον κύριο πρωταγωνιστή της Seong Gi-hun να αναφέρεται επίσης ως Player 456.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.