To στοίχημα του Γιάννη με τον Καλάθη, οι κάλτσες και τα 10 ευρώ

SMS
09:30 | 05/08/2022

Γιάννης Αντετοκούνμπο κι ο Νικ Καλάθης έβαλαν στοίχημα πως αν ο «Greek Freak» ευστοχούσε σε τρίποντο φορώντας μονάχα τις κάλτσες του τότε θα του έδινε δέκα ευρώ. Ο Έλληνας σούπερ σταρ αποδέχθηκε την πρόκληση, τίναξε το δίχτυ και ζήτησε τα λεφτά του από τον γκαρντ.

Η σκηνή από την προπόνηση της εθνικής Ελλάδας του ΟΑΚΑ με το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη να προετοιμάζεται ενόψει της συμμετοχής του στο Eurobasket του επόμενου μήνα, επιβεβαιώνει το καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των διεθνών.

Επίσης δεδομένη είναι και σκληρή δουλειά προκειμένου η «γαλανόλευκη» να εμφανιστεί έτοιμη όταν θα εμφανιστούν οι μεγάλες προκλήσεις ενός απαιτητικού τουρνουά. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι αστέρες της εθνικής Ελλάδας δεν έχουν και την ευκαιρία να περάσουν καλά και να πιέσουν ο ένας τον άλλον να γίνουν καλύτεροι – ακόμη και με στοιχήματα.

Έτσι μετά το τέλος της προπόνησης ο Καλάθης προκάλεσε τον Αντετοκούνμπο κι εκείνος ανταποκρίθηκε. Έπειτα ήρθε η ώρα να πάρει το χρηματικό έπαθλό του. Κι ο Αντετοκούνμπο τον ενημέρωσε και με story στο Ιnstagram. «Περιμένω» έγραψε ειδοποιώντας τον Νικ Καλάθη.

Οι δύο άσοι της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη έχουν αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση αφού είναι απαραίτητοι ώστε η εθνική Ελλάδας να πετύχει τους στόχους της στο Eurobasket. Τα μεταξύ τους στοιχήματα, δε, αναμένεται να έχουν και συνέχεια…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.