Το συγκινητικό αντίο του Λεωνίδα Παπαβασιλάκη στον ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ο επί μία 4ετία εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, ανακοίνωσε την αποχώρησή του με μία συγκινητική ανακοίνωση.

Οπως διαβάσατε νωρίτερα, ο Λεωνίδας Παπαβασιλάκης αποτελεί παρελθόν από την ΠΑΕ ΟΦΗ, στην οποία κατείχε με επιτυχία το πόστο του εμπορικού διευθυντή από την πρώτη μέρα της λεγόμενης "εποχής Μπούση".

Ο Λεωνίδας Παπαβασιλάκης με μία συγκινητική ανακοίνωση επιβεβαίωσε το "διαζύγιο" με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι- συνεργάτες,

Μετά από μια συναρπαστική – σε συναισθήματα και έργο – 4ετια, αποχωρώ , στις 30 Σεπτεμβρίου, από το σχήμα της ΠΑΕ ΟΦΗ, που οδήγησε τον οργανισμό σε μια νέα εποχή.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μετουσίωσαν αυτή την ιδέα σε πράξη – ιδιοκτησία, διοίκηση και όλο το προσωπικό ξεχωριστά – και που τοποθέτησαν ξανά τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της αξιοπρέπειας και της αξιοπιστίας, που του αναλογεί και του αξίζει.

Ευχαριστώ ειλικρινά όλους όσους συνεργάστηκα, εντός και εκτός ομάδας, με την βεβαιότητα πως δεν κλείνει ένα κύκλος, αλλά συνεχίζεται – με το ίδιο όραμα και δυναμική – η εξελικτική του πορεία προς το μέλλον, με ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα, διοικητικά και αθλητικά.

Αποχαιρετώ όλους όσους συνάντησα και συναναστράφηκα, με ένα – παραλλαγμένο – στίχο του Ναζίμ Χικμέτ: ‘Αν η μισή καρδιά γιατρέ μου βρίσκεται εδώ πέρα, η άλλη μισή καρδιά γιατρέ, στην Κρήτη βρίσκεται…’»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.