Το συγκινητικό μήνυμα του Μπουφόν για τον Αστόρι

09:40 | 05/03/2018

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν έκανε ένα συγκινητικό ποστ στο instagram για τον αδικοχαμένο Ντάβιντε Αστόρι, στο οποίο εξέφρασε δημοσίως τον θαυμασμό του για τον αρχηγό της Φιορεντίνα.

O Τζιανλουίτζι Μπουφόν έκανε μία εξαίρεση και μίλησε δημοσίως για έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο αποκάλεσε μέσω των social media "ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ".

Ο λόγος για τον αδικοχαμένο Ντάβιντε Αστόρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα από καρδιακή προσβολή.

Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στην εθνική Ιταλίας και αντίπαλοι αρκετές φορές όταν ο Ιταλός στόπερ αντιμετώπισε τον αρχηγό της Γιουβέντους είτε με τη Μίλαν είτε με την Κάλιαρι είτε με τη Ρόμα είτε με τη Φιορεντίνα.

Ο 40χρονος Μπουφόν είχε μόνο λόγια θαυμασμού για τον αρχηγό των "βιόλα" και τα εξέφρασε με συγκινητικό τρόπο.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΦΟΝ

"Γεια αγαπημένε Άστο,

Δύσκολα εκφράζω δημοσίως τις σκέψεις μου για κάποιον άνθρωπο, επειδή πάντα θεωρούσα ότι η ομορφιά κι η μοναδικότητα των σχέσεων, του αμοιβαίου σεβασμού και της αφοσίωσης, δεν πρέπει να τυγχάνουν εκμετάλλευσης ή να γίνονται λεία σε όσους δεν έχουν τη λεπτότητα να σεβαστούν ορισμένους λεπτούς.

Στην περίπτωσή σου, αισθάνομαι ότι θα κάνω μία εξαίρεση στον κανόνα μου, επειδή έχεις μία νεαρή σύζυγο και οικογένεια που υποφέρει, αλλά πάνω απ' όλα επειδή η μικρή κορούλα σου αξίζει να μάθει ότι ο μπαμπάς της ήταν από όλες τις απόψεις ένας ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ήσουν η καλύτερη έκφραση του αρχαίου κόσμου, του ξεπερασμένου, του οποίου ξεχώριζαν αρχές όπως αλτρουισμός, χάρη, μόρφωση και σεβασμός για τους άλλους.

Συγχαρητήρια, ήσουν ένας από τις καλύτερες αθλητικές φιγούρες τις οποίες συνάντησα".

Πηγή:
sport24
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.