Το ταξίδι του Μπούση και το ΒΑΚ

SMS
21:22 | 10/12/2020

Το ταξίδι του Μιχάλη Μπούση στη χώρα μας και η παρουσία του στην Αθήνα συνδέεται απόλυτα με τον ΟΦΗ

Τις τελευταίες μέρες το αφεντικό του Ομίλου βρίσκεται στην Ελλάδα (είδε από κοντά τα ματς με ΠΑΣ και Απόλλωνα, ενώ αναμένεται να βρεθεί και στο Αλκαζάρ) και σκοπός του ταξιδιού του είναι να τρέξει ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο και δη το προπονητικό κέντρο στο ΒΑΚ.

Είναι γνωστό ότι στο ΒΑΚ θα γίνουν έργα αναβάθμισης του προπονητικού κέντρου, κάτι που αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Μιχάλη Μπούση, εξ ου οι επισκέψεις του την Πέμπτη σε Σπάτα και Ρέντη για να δει σύγχρονες προπονητικές εγκαταστάσεις και να πάρει ιδέες.

Μάλιστα, οι επισκέψεις αυτές είχαν κανονιστεί εδώ και αρκετό καιρό από τον Ηλία Πουρσανίδη, ώστε να γίνουν με την άφιξη του Μπούση στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ.

Οι δύο άνδρες είδαν από κοντά τις εγκαταστάσεις και ξεναγήθηκαν, αν και ο καιρός και η σφοδρή βροχόπτωση δεν ήταν σύμμαχος. Ο ομογενής επιχειρηματίας θέλει να τρέξει το θέμα του ΒΑΚ ώστε ο ΟΦΗ να αποκτήσει ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο αντάξιο του μεγέθους του. Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ έχουν δύο από τα πιο σύγχρονα προπονητήρια και όπως είναι λογικό οι επικεφαλής στον ΟΦΗ θέλησαν να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις και να πάρουν ιδέες, με την «ερυθρόλευκη» και «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να αποδέχονται αμέσως το αίτημά τους και να τους εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.