Τα «θέλω» του Ράλλη και ο πρώτος τελικός του ΟΦΗ

SMS

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Τετάρτη (17.00) στο ΒΑΚ την ομάδα τον Δούκα στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν, για την σωτηρία του στη Β' Εθνική

Όπως αναφέραμε και τις προηγούμενες ημέρες, ΟΦΗ θα αγωνιστεί την Τετάρτη (05/04) στις 17.00 στο ΒΑΚ απέναντι στον Δούκα, τον πρώτο τελικό για την σωτηρία του στην Β' Εθνική. Απαιτητικό παιχνίδι, δυσκολότερο από ότι νομίζουν κάποιοι.

Αν η κρητική ομάδα κερδίσει θα κάνει το 2-1 στη σειρά, καθώς οι ομάδες μεταφέρουν τις νίκες τους από τα ματς πρωταθλήματος. Το 2ο παιχνίδι θα γίνει στην Αθήνα το Σάββατο (08/04) και αν χρειαστεί 3ο παιχνίδι, αυτό θα γίνει την Τετάρτη (12/04). Όποια ομάδα βγει νικήτρια από την σειρά, θα σωθεί. Συνολικά από τον κρητικό όμιλο πέφτουν απ' ευθείας δύο ομάδες και δύο από την διαδικασία των playout (θέσει 7-10).

Ο ΟΦΗ παίζει μια κατηγορία και το πρώτο παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Αυτό ανέφερε και στις δηλώσεις του ο Βασίλης Ράλλης μετά το φινάλε της κανονικής περιόδου. Μάλιστα, έκανε έκκληση στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. ''Τα παιχνίδια με τον Δούκα είναι τελικοί. Πρέπει να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται για να μείνουμε στην κατηγορία. Αυτό που θέλω, είναι ένα γεμάτο γήπεδο. Η ομάδα παίζει μια κατηγορία. Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο του ΟΦΗ. Την Τετάρτη, είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σειράς για το ποιος θα πάρει το πλεονέκτημα. Εύχομαι να είμαστε αυτοί που πρέπει για να σώσουμε την ομάδα'', τόνισε ο κόουτς του ΟΦΗ, ενώ παράλληλα γίνεται προσπάθεια από την διοίκηση μπάσκετ της ομάδας να μαζευτεί κόσμος στο γήπεδο, ενώ στο ίδιο πνεύμα και η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, καλεί τον κόσμο της ομάδας, τα μέλη του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και όλο το μπασκετικό κοινό της πόλης, στον αγώνα της χρονιάς, που δίνει την Τετάρτη (5/4, 5μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, με αντίπαλο τον Δούκα, για τα πλέι-άουτ της Β' Εθνικής μπάσκετ. Ολοι στο γήπεδο, για να βοηθήσουμε τον μπασκετικό ΟΦΗ, να κάνει το μεγάλο βήμα, παραμονής στην κατηγορία".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.