Η πρώτη δικαίωση του Πίτσου

20:52 | 20/10/2019

Η σπουδαία και δίκαιη επικράτηση του Γιούχτα στα Χανιά είχε πολλά οφέλη.

Το βασικότερο όφελος είναι το βαθμολογικό κομμάτι, με την ομάδα του Πίτσου να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Παράλληλα, το τρίποντο θα ανεβάσει ψυχολογικά τον Γιούχτα μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΟΑ, ενώ η σχεδόν εξαιρετική εμφάνιση απέδειξε τις δυνατότητες της ομάδας.

Το μοναδικό «μελανό» σημείο, ξανά, οι χαμένες ευκαιρίες. Οι «πράσινοι» ήταν δυνατοί επιθετικά και έχασαν πολλές ευκαιρίες για να φτάσουν σε ευρεία νίκη με αποτέλεσμα το «εύθραυστο» 1-0 να δίνει δικαιώματα στο ΣΥΝΚΑ να ελπίζει. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν από το πρώτο μέρος να «καθαρίσουν» το διπλό.

Αν μη τι άλλο είναι θετικό ότι ο Γιούχτας είναι από τις ομάδες που δημιουργεί και έχει τις περισσότερες τελικές, αλλά για να μη μπει σε... μπελάδες χρειάζεται μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Τα γκολ που έχει πετύχει έως τώρα είναι δυσανάλογα του τρόπου παιχνιδιού και αυτό που απομένει είναι να «ξεμπουκώσει» μπροστά και να πετυχαίνει ευρύτερες νίκες.

Πάντως, ο Μηνάς Πίτσος δικαιώνεται με τις δηλώσεις του στα πρώτα ματς όταν επέμενε ότι βάσει εμφάνισης και τελικών φάσεων θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα. Όταν θα έρθουν και τα πολλά γκολ ο Γιούχτας θα πάει ακόμα πιο ψηλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι έγινε στα κυριακάτικα ματς του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.