Το «θρίλερ» του ΟΦΗ ξεκίνησε στα Περιβόλια

08:27 | 19/05/2020

Σαν σήμερα, στις 19 Μαίου του 2019, ο Όμιλος ερχόταν 0-0 με τον Πλατανιά στον πρώτο αγώνα μπαράζ των δύο κρητικών ομάδων

«Όποιος δεν θυμάται το παρελθόν του, είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει» και στον ΟΦΗ φυσικά ακολουθούν το συγκεκριμένο γνωμικό.

Κοιτάζουν πίσω τους για να επαναλάβουν τις μεγάλες στιγμές και να τις κάνουν ακόμη μεγαλύτερες, ενώ παρατηρούν τις άσχημες, προκειμένου να μην υποπέσουν ξανά στα λάθη του «χθες».

Η 19η Μαΐου 2019, έτσι, αποτελεί μία ημερομηνία, όχι «σταθμό», αλλά σίγουρα με τη δική της ιδιαιτερότητα για τον σύλλογο.

Και αυτό γιατί σαν σήμερα, έπειτα από μια πολύ περίεργη σεζόν, που ξεκίνησε εφιαλτικά και ολοκληρώθηκε με τον χαρακτήρα της ιστορικής, ο ΟΦΗ βρέθηκε στην αφετηρία των μπαράζ.

Μετά το αρχικό… χάος, η έλευση του Μπούση εγγυήθηκε την ηρεμία και την επιστροφή στο σωστό δρόμο, όμως-είναι αλήθεια ότι ο Όμιλος κόντρα στους Χανιώτες «καιγόταν» για την παραμονή, προκειμένου να μην πάει πίσω το πρότζεκτ της νέας διοίκησης.

Το πρώτο «ημίχρονο», έτσι, παίχτηκε στα «Περιβόλια», με τις δύο ομάδες να μένουν στο «στείρο» 0-0 και ν’ αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό του «Γεντί Κουλε», με τον ΟΦΗ να έχει το ελαφρύ προβάδισμα.

Η συνάντηση είχε ορισμένες σημαντικές φάσεις, ενώ έκαστος είχε και από ένα δοκάρι. Στο 70’ οι γηπεδούχοι με τον Καραγκούνη και έπειτα από επέμβαση του Σωτηρίου και στο 84’ οι φιλοξενούμενοι με τον Παπάζογλου, ο οποίος απέτυχε να χαρίσει το «διπλό» στο σύνολο του Βέρα τότε.

Και επειδή, βεβαίως, κάθε θρίλερ που θέλει να… σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει απροσδόκητο φινάλε, η αναμέτρηση των Χανίων δεν προμήνυε σε τίποτα το τι θα επακολουθήσει τρεις μέρες μετά στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Οι ενδεκάδες:

Πλατανιάς: (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ποζατζίδης (86' Παπαπουτσογιαννόπουλος), Τσαμούρης (90+1' Πουρζιτίδης), Μποσέτι, Παπανικολάου, Λουκίνας (65' Καραγκούνης Β.), Μπιανκόνι, Κόρτσμαν, Σαάντο, Νίλι.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Παπάζογλου, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπράουν, Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί (75' Νάστος), Φερέιρα (57' Γιακουμάκης), Βαζ (75' Ντίνας), Σασί.

Θυμηθείτε τις καλύτερες φάσεις του ματς:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.