Το τραπέζι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και η παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού

SMS
13:44 | 23/05/2023

Δείπνο από τους εορτάζοντες Κώστα Καζανάκη και Κώστα Ζερβάκη σε γνωστό μαγαζί του Ηρακλείου, παρουσία και του Λευτέρη Αυγενάκη

Η επίσημη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, προχωράει αγαπημένος, σαν μια οικογένεια, με στόχο, μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής, να κρατάει ψηλά τη σημαία του συλλόγου!

Το οικογενειακό κλίμα, που επικρατεί στο Αθλητικό Σωματείο, επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά, στο δείπνο που παρέθεσαν στα μέλη του Δ.Σ. οι εορτάζοντες Κώστας Καζανάκης (αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ) και Κώστας Ζερβάκης (Γενικός Αρχηγός Ερασιτέχνη ΟΦΗ).

Αμέσως μετά, την τακτική συνεδρίαση της Δευτέρας (22/5), στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, οι εορτάζοντες, είχαν προγραμματίσει μια υπέροχη βραδιά, για το...κέρασμα!

Στην όμορφη παρέα, προστέθηκε και το επίτιμο μέλος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Λευτέρης Αυγενάκης, με τον υιό του Κωνσταντίνο.

Τα συγχαρητήρια στον Ηρακλειώτη βουλευτή και φίλο του ΟΦΗ, για την δυναμική πρωτιά στις εκλογές, έπεσαν βροχή.

Να σημειωθεί, ότι, η εορταστική βραδιά συνέπεσε με τον ένα χρόνο που συμπλήρωσε η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, η οποία εξελέγη στις 16 Μαίου του 2022.

"Να έχουμε την υγειά μας και να συνεχίσουμε δυναμικά και τα επόμενα χρόνια" είχε αναφέρει νωρίτερα στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης.

"Είμαστε μια δυνατή και αγαπημένη ομάδα και έτσι θα συνεχίσουμε" πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης.

"Μια υπέροχη οικογενειακή βραδιά για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Ευχαριστούμε τους εορτάζοντες Κώστα Καζανάκη και Κώστα Ζερβάκη, για το εξαιρετικό τραπέζι και το κέρασμα!

Στην παρέα μας και το επίτιμο μέλος του σωματείου μας Λευτέρης Αυγενάκης, τον οποίο και συγχαίρουμε για την δυναμική επανεκλογή και την πρωτιά στις εκλογές!

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ συμπλήρωσε 1 χρόνο διοίκησης! Συνεχίζουμε αγαπημένοι και ενωμένοι, για το καλό του ΟΦΗ μας και σας θέλουμε όλους δίπλα μας, στο δύσκολο έργο μας!" ανέφερε στην ανακοίνωση του, για την όμορφη βραδιά, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.