​Το «τρένο» του Γιούργκεν Κλοπ δεν σταματάει πουθενά

08:52 | 24/01/2020

Η Λίβερπουλ κατάφερε ακόμη και στην κακή της μέρα να πάρει τεράστια νίκη σε μία δύσκολη έδρα και διατηρήθηκε 16 βαθμούς μπροστά από την 2η της βαθμολογίας, Σίτι! Γκολ και φάσεις από την αναμέτρηση

Το «τρένο» του Γιούργκεν Κλοπ «άλωσε» και το «Μολινό», όπου το βράδυ της Πέμπτης (23/01) νίκησε με 2-1 την Γουλβς στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 24ης αγωνιστικής της Premier League.

Η 22η νίκη των «κόκκινων» στο πρωτάθλημα (έχει και μία ισοπαλία εκτός με την Γιουνάιτεντ) ήρθε με τα γκολ των Χέντερσον και Φιρμίνο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του σκόρερ του πρώτου τέρματος. Οι «λύκοι» είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Χιμένες στο 51ο λεπτό.

Η ομάδα του Μερσεϊσάιντ συμπλήρωσε 40 αγώνες πρωταθλήματος δίχως ήττα (35-5-0) κι έγινε μόλις η 5η ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που φτιάχνει αήττητο σερί 40+ παιχνιδιών στην κορυφαία κατηγορία της χώρας! Επίσης, δέχτηκε για πρώτη φορά γκολ μετά από 7 σερί νίκες και δεν κατέφερε να ισοφαρίσει το ιστορικό σερί των 8 νικών με μηδέν παθητικό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.