Το τρόπαιο και το «αντίο» του Γιακουμάκη

SMS
08:22 | 08/07/2021

Ο Γιώργος Γιακουμάκης βρίσκεται στην Ολλανδία, η Φέλνο του απένειμε το τρόπαιο του πρώτου σκόρερ της Eredivisie, το οποίο φέτος είχε μια ιδιαίτερη σημασία

Ήταν μια ονειρεμένη χρονιά για εκείνον. Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τα 26 γκολ που σημείωσε φέτος στο Ολλανδικό πρωτάθλημα, πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και πλέον αναζητά την επόμενη ομάδα στην καριέρα του. Στην Φένλο πίνουν... νερό στο όνομα του ενώ σε μια μικρή γιορτή που διοργανώθηκε για να του απονέμουν το βραβείου του Top scorer, υπήρχε συγκίνηση και θαυμασμός.

Μάλιστα, φέτος το βραβείο πήρε το όνομα του θρυλικού «Willy van der Kuijlen», του πρώτου σκόρερ στην ιστορία της Eredivisie, ο οποίος έφυγε από την ζωή τον Απρίλιο, με την γυναίκα του Νέλι να δίνει το τρόπαιο στα χέρια του κρητικού επιθετικού.

Ο ίδιος συγκινημένος τόνισε: «Είναι απίστευτη τιμή να λαμβάνεις αυτό το όμορφο τρόπαιο. Και ειδικά από τα χέρια της ίδιας της οικογένειας του Willy van der Kuijlen. Το αφιερώνω σε όλη την ομάδα, χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν εδώ. Είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα γιατί θα προτιμούσα η Φένλο να παρέμενε στην Eredivisie. Δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη και με πονάει ακόμα πολύ».

Ενώ λίγο αργότερα ο Γιώργος Γιακουμάκης από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ουσιαστικά είπε το αντίο στην ομάδα του τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ''Αισθάνομαι τιμή που ήμουν ο πρώτος που κέρδισε αυτό το τρόπαιο, ευχαριστώ όλους για το υπέροχο ταξίδι'', πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη ομάδα του.

Θυμίζουμε ότι για τον πρώην παίκτη των ΠΟΑ, Πλατανιά, ΑΕΚ και ΟΦΗ υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας, από συλλόγους της Ολλανδίας αλλά και από το Κατάρ. Τα δεδομένα δείχνουν ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις με το κύριο μέλημα του να είναι μια ομάδα που θα του δώσει την ίδια αυτοπεποίθηση όπως η Φένλο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.