Τον πιστεύει και το δείχνει!

SMS
20:32 | 17/05/2018

Μόνο τυχαίο δεν είναι πως οι εφετινές ανανεώσεις στον ΟΦΗ ξεκίνησαν από τον Άγγελο Οικονόμου.

Μολονότι εξαιτίας του τραυματισμού του ο γεννημένος στις 23 Αυγούστου 1995 μέσος αγωνίσθηκε ελάχιστα την εφετινή αγωνιστική χρονιά ως τώρα, μόλις 2 ματς και 127 λεπτά, ο Νίκος Παπαδόπουλος πιστεύει πάρα πολύ στις δυνατότητες και ικανότητές του. 

Καθαρά αγωνιστικοί είναι οι λόγοι που ο προπονητής εισηγήθηκε την παραμονή του και σε καμία περίπτωση δεν έχουν να κάνουν με την περιπέτεια τραυματισμού που πέρασε. Αν ήταν αυτός ο λόγος η ανανέωσή του θα γινόταν αμέσως μετά την άτυχη στιγμή του στο 52ο λεπτό του αγώνα με τον Αιγινιακό στο «Θ. Βαρδινογιάννης» για την 3η μόλις αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα ματς όπου είχε ξεκινήσει βασικός. 

Έκτοτε οι μήνες πέρασαν και η αποθεραπεία του Άγγελου Οικονόμου έχει εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο, είναι υγιής, μετέχει στις προπονήσεις και είναι εξαιρετικά πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής, στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τη Σπάρτη στο «Γεντί Κουλέ». Αυτό είναι κάτι που το επιθυμεί διακαώς ο προπονητής του, προκειμένου να είναι και αυτός στη χαρά και τη γιορτή της ανόδου και του τίτλου.

Ο Οικονόμου γνωρίζει την εμπιστοσύνη που του έχει ο προπονητής του και ήταν κάτι που τον βοήθησε σημαντικά στην ψυχολογία του, για να ξεπεράσει αυτή την περιπέτειά του και δείχνει αποφασισμένος να δικαιώσει τον Παπαδόπουλο και αποτελέσει έναν από τους παίκτες "αποκάλυψη" της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.