Τοπικό: Υπενθύμιση στις ομάδες για τις δηλώσεις συμμετοχής

20:45 | 28/07/2020

Ενημέρωση για όλες τις κατηγορίες, αλλά και το Κύπελλο.

Η ενημέρωση της ΕΠΣΗ: Σας γνωρίζουμε ότι, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ενώσεως μας, (στην ηλεκτρονική Διεύθυνση www.epsirak.gr θα αναρτηθεί προσεχώς η προκήρυξη Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ε.Π.Σ.Η. περιόδου 2020-21 που μπορείτε να εκτυπώσετε.

Επίσης σας στέλνουμε τις δηλώσεις συμμετοχήs:

Α) Των πρωταθλημάτων Α1΄ ,A2΄, Β΄ και Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου 2020-2021 διοργάνωσης Ε.Π.Σ.Η.

Β) Του Κυπέλλου Ελλάδος Ερασιτεχνών περιόδου 2020-2021 με την διευκρίνιση ότι η συμμετοχή των ομάδων της Γ΄Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας και της Α1΄ και Α2΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας είναι υποχρεωτική.

Προαιρετική είναι η συμμετοχή των Σωματείων της Β΄ και Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

Με νεώτερο έγγραφο μας θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία τον τόπο και την ώρα διεξαγωγής της Κλήρωσης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου ΕΠΣΗ των Σωματείων της Α1΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι της 30/07/2020 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 15:00 της Α2΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας μέχρι της 04/08/2020 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 15:00 της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας μέχρι της 07/08/2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 και της Γ΄ Ερασιτεχνικής μέχρι της Κατηγορίας 12/08/2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 για να υπάρχει το περιθώριο προετοιμασίας των εργασιών της κλήρωσης.

(Ως ημερομηνία έναρξης των Πρωταθλημάτων της Α1 και Α2 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ορίζεται το 30 Δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και της Β΄ και Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ορίζεται το 10 Δεκαήμερο του Οκτωβρίου).

Επίσης σας διαβιβάζουμε το Συνυποσχετικό/Δήλωση Σωματείου, το οποίο με επικυρωμένο νόμιμο το γνήσιο της υπογραφής του υπογράφοντος εκπροσώπου, θα κατατίθεται στην ΕΠΣΗ μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά της Δήλωσης Συμμετοχής, για κάθε διοργάνωση (μία για το Κύπελλο και μία για το Πρωτάθλημα) στην οποία το Σωματείο λαμβάνει μέρος, καθώς και το παραχωρητήριο του Γηπέδου (πρώτο και δεύτερο Γήπεδο).

Τα σωματεία υποχρεούνται να υποβάλλουν εγγράφως την Σύνθεση του Δ.Σ. τους μαζί με την δήλωση συμμετοχής τους και για οποιαδήποτε αλλαγή στην σύνθεση του Δ.Σ. θα πρέπει να ενημερώνεται η Ε.Π.Σ.Η γραπτώς.

Σας επισυνάπτουμε και δήλωση συναίνεσης για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των αξιωματούχων σας: Το κάθε Σωματείο οφείλει να υποβάλλει τις εν λόγω πράξεις, συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες από το κάθε Μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου με επικυρωμένη την υπογραφή του μαζί με τη σύνθεση του Διοικητικού του Συμβουλίου όπως προναφέραμε.

Όλα τα σωματεία έχουν την υποχρέωση να εκδώσουν την ατομική κάρτα υγείας (εάν έχει λήξει) για τους ποδοσφαιριστές τους τις οποίες θα επιδεικνύουν στον Διαιτητή.

Σας ενημερώνουμε ότι υποχρεωτικά θα πρέπει να αναγράφεται στη Δήλωση Συμμετοχής του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ το e mail ( η ηλεκτρονική Διεύθυνση του Σωματείου σας ) με το οποίο θα λαμβάνεται η αλληλογραφία του Σωματείου σας.

Επίσης θα θέλαμε να μας προτείνεται εγγράφως δύο (2) άτομα τα οποία θα ορίζονται παρατηρητές στους αγώνες διοργάνωσης ΕΠΣΗ και τα οποία θα παρακολουθήσουν μία ταχύριθμη σχολή Παρατηρητών.

Δήλωση Συμμετοχής που δεν θα συνοδεύεται από τα παραπάνω δεν θα γίνεται ΔΕΚΤΗ.

Διευκρινιστικά σας αναφέρουμε ότι το παράβολο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1΄και Α2΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας είναι 225 ΕΥΡΩ, στη Β΄ Κατηγορία 180 ΕΥΡΩ και στη Γ΄Κατηγορία 115 ΕΥΡΩ.-

Η συμμετοχή στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ΕΠΣΗ της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας είναι 70 ΕΥΡΩ, της Α1΄ και Α2΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας είναι 50 ΕΥΡΩ, στη Β΄ Κατηγορία 30 ΕΥΡΩ και στη Γ΄ Κατηγορία 25 ΕΥΡΩ.-

Η Ετήσια Συνδρομή των Εθνικών Κατηγοριών ( Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ) είναι 75 ΕΥΡΩ, στην Α1΄-Α2΄-Β΄ Κατηγορία 30 ΕΥΡΩ και στην Γ΄Κατηγορία 15 ΕΥΡΩ .Παρακαλούμε για τις δικές Σας ενέργειες.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.