Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

14:19 | 29/06/2019

Ο ΟΦΗ ξεκινά άμεσα τις συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του Βέρα για να λυθεί το συντομότερο το θέμα.

Από τη στιγμή που ο ΟΦΗ ενημερώθηκε από την ΕΠΟ ότι δεν λύθηκε τελικά το θέμα με τα διπλώματα των Βέρα και Ισις, άρα δεν μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία μαζί τους, άρχισε η αναζήτηση του επόμενου προπονητή.

Στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι να βρεθεί το συντομότερο δυνατό ο αντικαταστάτης και άμεσα θα γίνουν οι κινήσεις για να βρεθεί ο νέος τεχνικός που θα αναλάβει το «χτίσιμο» της νέας σεζόν.

Στον ΟΦΗ δεν θέλουν να χάσουν πολύτιμο χρόνο και επικεντρώνονται στον νέο προπονητή, την ίδια ώρα που ο Γιάννης Σαμαράς θα... θυμηθεί τα παλιά και θα αναλάβει προσωρινά χρέη τεχνικού μέχρι να ανακοινωθεί ο διάδοχος του Βέρα.

Στον ΟΦΗ εξετάζουν πολλές περιπτώσεις, κυρίως από το εξωτερικό και άμεσα θα αρχίσουν οι συζητήσεις με τους υποψήφιους τεχνικούς. Εξάλλου, μέχρι να βγει η απόφαση για Βέρα-Ισις δεν έγινε καμία κουβέντα με άλλον προπονητή, αφού οι επικεφαλής της κρητικής ΠΑΕ ήθελαν να συνεχιστεί η συνεργασία μαζί τους και ήλπιζαν μέχρι τέλους ότι θα λυθεί το πρόβλημα με την UEFA. Παράλληλα, θεωρούσαν unfair το να μιλήσουν με κάποιον προπονητή χωρίς να έχει φύγει ο Βέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος και επίσημα ο Βέρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.