Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

SMS
13:34 | 11/10/2019

Η μεγάλη πρόκληση του Φελίπε Φερέιρα και ο «Γολγοθάς» που τον περιμένει.

Πέρυσι ξεχώρισε εξ αρχής με τις εμφανίσεις του, έδειξε ότι έχει μέλλον, απέκτησε εμπειρίες, αλλά εφέτος τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Ο λόγος για τον Φελίπε Φερέιρα, ο οποίος αντιμετωπίζει το γνωστό πρόβλημα με τους κοιλιακούς-προσαγωγούς, το οποίο είναι αρκετά «ύπουλο» για όλους τους ποδοσφαιριστές και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. 

Ο Σόουζα ακολούθησε ειδική θεραπεία χωρίς βιασύνη αν και ήξερε ότι αυτό θα τον αφήσει εκτός δράσης. Θα μπορούσε να προτιμηθεί η λύση του χειρουργείου για να ξεπεραστεί οριστικά το πρόβλημα, αλλά οι επικεφαλής μαζί φυσικά με τον παίκτη, επέλεξαν την αποθεραπεία που θέλει προσοχή και υπομονή. Ο νεαρός είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για τον ΟΦΗ και δεν θέλουν να ρισκάρουν και να μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τα γήπεδα. Έτσι, με υπομονή και επιμονή ακολούθησε τη θεραπεία και το πρωί της Πέμπτης, μετά από καιρό, επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων.

Ο Φερέιρα ξεπέρασε το πρόβλημα, αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Πέρυσι ήταν πιο εύκολο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, λύσεις, ειδικά του επιπέδου του, δεν υπήρχαν πολλές και ο Βραζιλιάνος ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητες. Όχι ότι τώρα δεν είναι, αλλά πλέον ο ανταγωνισμός έχει εκτοξευθεί.

Μπροστά του είναι ο Σεμέντο, εκ των πολυτιμότερων του εφετινού ΟΦΗ έως τώρα, δύσκολα θα βγει από την ενδεκάδα, αφού όπως είναι λογικό αποτελεί πρώτη επιλογή του Σίμου. Ο Φερέιρα τώρα πρέπει να δουλέψει ακόμα πιο πολύ για να καταφέρει να επιστρέψει στα βασικά πλάνα της ομάδας.

Για τον ίδιο είναι σαν να ήρθε τώρα στον ΟΦΗ. Φτου και από την αρχή. Νέο ξεκίνημα, νέα προσπάθεια, περισσότερη δουλειά. Χωρίς βιασύνη, βέβαια, αφού έτσι κι αλλιώς θέλει λίγο χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και να συναγωνιστεί την υπόλοιπη ομάδα. Μην ξεχνάτε ότι ο χρόνος απουσίας του ήταν μεγάλος οπότε πρέπει να καλυφθεί το χαμένο έδαφος. Κυρίως σε ό,τι αφορά το τακτικό κομμάτι και την αφομοίωση του αγωνιστικού πλάνου.

Το σίγουρο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής είναι για τον ΟΦΗ μία σημαντική μονάδα. Είναι νεαρός, με δεδομένα προσόντα, έχει μέλλον και μπορεί να κάνει τη διαφορά. Απλά χρειάζεται ειδική μεταχείριση και σε ό,τι έχει να κάνει με το ψυχολογικό κομμάτι.

Ο ίδιος, πάντως, είναι ενθουσιασμένος που επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας. Και συνάμα είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά και με προσοχή για να γίνει ξανά βασικό μέλος. Ακόμα κι αν ο ανταγωνισμός, πλέον, είναι υψηλός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το αδιαχώρητο για τον ΟΦΗ

Το ντεμπούτο του Σεμέντο

Το μήνυμα του Φερέιρα για την επιστροφή του

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.