Τώρα μάλιστα, έχουμε... ΟΦΗ

ΟΦΗ

Οι επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ σκορπάνε χαμόγελα στον Νίκο Νιόπλια που έχει πλέον περισσότερες λύσεις.

Αυτή τη φορά ο Νίκος Νιόπλιας θα γυρίζει προς τον πάγκο και θα μπορεί να κάνει από άλλη βάση τα πλάνα του. Αυτή τη φορά, ενόψει ΠΑΟΚ, θα δούμε έναν πιο κανονικό ΟΦΗ σε σχέση με τα παιχνίδια κόντρα σε Βόλο και Παναιτωλικό όπου με το... ζόρι συμπλήρωνε ενδεκάδα.

Μεγιάδο, Ντουρμισάι επιστρέφουν, καλώς εχόντων των πραγμάτων και ο Τοράλ (την Παρασκευή είναι η κρίσιμη προπόνηση για τον Ισπανό χαφ), ο Γκερέρο και ο Περέα θα είναι εκτός απροόπτου στην αποστολή (ο Περέα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και στην αρχική ενδεκάδα), επιστρέφουν και οι Τοράρινσον και Ντίκο, αλλά και ο Λάρσον που εξέτισε την ποινή όντας στη διάθεση του Νιόπλια.

Πλέον ο προπονητής του ΟΦΗ θα έχει περισσότερες λύσεις για το κρίσιμο και συνάμα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά και η λογική λέει πως ο Μεγιάδο και ο Ντουρμισάι αναμένεται να πάρουν φανέλες βασικών.

Το δεδομένο είναι ότι ο Ομιλος μετράει επιστροφές και τα ζόρια τελειώνουν για τον Νιόπλια, ο οποίος θα μπορεί με μεγαλύτερη άνεση να βγάλει ενδεκάδα, αλλά και αποστολή και δεν θα δούμε ξανά το παράδοξο, ελέω απουσιών, με δύο τερματοφύλακες στον πάγκο. Τώρα μάλιστα, έχουμε κανονικό ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανακοίνωσε τον Γκερέρο ο ΟΦΗ

Γκερέρο: «Ιστορική ομάδα ο ΟΦΗ, έχω μεγάλη όρεξη»

Με χαμόγελα και Γκερέρο στην προπόνηση

Ξανά ο Σιδηρόπουλος σε ΟΦΗ - ΠΑΟΚ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.