Ο Τοράλ είναι ο πιο... ξηγημένος

ΟΦΗ

Η ανοιχτή υπόθεση του Ισπανού χαφ και γιατί έγινε... σίριαλ.

Η περίπτωση του Γιον Τοράλ είναι η μόνη που παραμένει ανοιχτή, αν και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Εξ αρχής η συγκεκριμένη υπόθεση είχε αστερίσκο και δεν είχε σχέση με τις υπόλοιπες (Μεγιάδο, Βούρος, Τοράρινσον). Ο Τοράλ άκουσε την πρόταση του ΟΦΗ, δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά ούτε έδειξε αρνητικός, αλλά όπως είχαμε γράψει από την πρώτη στιγμή ήθελε να εξετάσει και ό,τι άλλο θα μπορούσε να προκύψει. Δεν έκρυψε ότι ο διακαής του πόθος είναι να παίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και αυτό ήταν το μόνο που ίσως να τον έβαζε σε δεύτερες σκέψεις.

Η στάση του, ο επαγγελματισμός του, η γενικότερη συμπεριφορά του ήταν αρκετά για να «κερδίσει» χρόνο από τους ανθρώπους του ΟΦΗ, οι οποίοι σεβάστηκαν την επιθυμία του και γι' αυτό δεν τον πίεσαν αλλά του έδωσαν τον απαιτούμενο χρόνο προτού απαντήσει στην πρόταση.

Ο Τοράλ και η οικογένειά του περνούν μία χαρά στο Ηράκλειο, δεν έχουν παράπονο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής λέει τα καλύτερα για τον ΟΦΗ. Τα επόμενα 24ωρα ο Ισπανός χαφ θα τα βάλει κάτω, θα δει τις προτάσεις που του προέκυψαν, θα τα «ζυγίσει» και θα πάρει τις αποφάσεις του. Και αναλόγως ο ΟΦΗ θα κινηθεί αφού μιλάμε για έναν κομβικό ποδοσφαιριστή, τον οποίο ο Δέλλας θέλει να κρατήσει στο ρόστερ και μία ενδεχόμενη απώλειά του θα είναι σημαντική.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.