Ωραίος αλλά και μοιραίος

SMS
14:40 | 12/07/2020

Ο Φιγκεϊρέντο ήταν ασταμάτητος μέχρι να φτάσει στην τελική προσπάθεια και στο φινάλε ν’ αποβληθεί…

Ο Βραζιλιάνος φορ έχει εξελιχθεί σε «λαχείο» για τον ΟΦΗ. Ήρθε στο Ηράκλειο το περασμένο καλοκαίρι χωρίς πολλά-πολλά και μερικούς μήνες αργότερα έχει γίνει απαραίτητη μονάδα για τον Όμιλο.

Είναι ένας επιθετικός που κάνει πολλές δουλειές στο χορτάρι και πάνω απ’ όλα σκοράρει με συνέπεια, στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό.

Κόντρα στον Άρη το βράδυ του Σαββάτου (11/07), πάντως, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε μπροστά σε μια περίεργη κατάσταση.

Τα έκανε όλα καλά, όμως στο τέλος έμενε πάντα με την πικρή γεύση της αποτυχίας. Είτε λόγω έλλειψης καθαρού μυαλού κατά τη διάρκεια του ματς, είτε λόγω της ικανότητας του Κουέστα. Προσθέστε στα παραπάνω και λίγη ατυχία και το αποτέλεσμα είναι ένα αλλοπρόσαλλο αγωνιστικό «παζλ».

Κέρδισε τις περισσότερες «μάχες» από τους αντιπάλους του, αλλά έχασε το πέναλτι, είχε δοκάρι, κάποια κακά τελειώματα, ενώ και σε αρκετές περιπτώσεις ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» δεν του επέτρεψε να σκοράρει.

Το… άνοστο κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 93’, όταν αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ο Φιγκεϊρέντο είχε από το ξεκίνημα της συνάντησης αρκετά νεύρα και αυτό φάνηκε από την πρώτη κάρτα που δέχτηκε, όταν πάτησε χωρίς ουσιαστικά λόγο τον Μπαγκαλιάνη.

Ο λατινοαμερικανός φορ, πάντως, ακόμη κι όταν δε βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα, ακόμη κι όταν δεν είναι στα καλύτερα του, έχει την ικανότητα να απασχολεί μια ολόκληρή άμυνα. Και αυτό φυσικά είναι σημαντικό για την ομάδα του Σίμου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.