Νέα αλλαγή προπονητή στην Τότεναμ: Τέλος ο Στελίνι, στη θέση του ο Μέισον

20:34 | 24/04/2023

Η συντριβή με 6-1 από την Νιούκαστλ το απόγευμα της Κυριακής (με το σκορ να είναι 5-0 από τα πρώτα 21 λεπτά) ήταν ένα αποτέλεσμα που δύσκολα θα μπορούσε να αντέξει στις πλάτες του ο Κριστιάν Στελίνι και αυτό αποδείχτηκε στην πράξη.

Λίγο μετά τη συμπλήρωση 24 ωρών από την ολοκλήρωση του ματς στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής, ο Ιταλός αποχαιρέτησε την Τότεναμ μετά τη βαρύτατη ήττα, με τον πρόεδρο των σπιρουνιών Ντάνιελ Λέβι να κάνει γνωστό το διαζύγιο και να επιβεβαιώνει πως ο Ράιαν Μέισον θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν.

"Η εμφάνιση της Κυριακής κόντρα στη Νιούκαστλ ήταν εντελώς απαράδεκτη. Ήταν καταστροφικό να το βλέπεις. Μπορούμε να βρούμε πολλούς λόγους για τους οποίους συνέβη και ενώ εγώ, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι παίκτες πρέπει όλοι να αναλάβουμε συλλογική ευθύνη, στο τέλος η ευθύνη είναι δική μου.

Ο Κριστιάν θα αφήσει τον σημερινό του ρόλο μαζί με το προπονητικό του επιτελείο. Ο Κρίστιαν μπήκε σε ένα δύσκολο σημείο της σεζόν μας και θέλω να τον ευχαριστήσω για τον επαγγελματικό τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε ο ίδιος και το προπονητικό του επιτελείο σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. Ευχόμαστε σε αυτόν και στο επιτελείο του να είναι καλά.

Ο Ράιαν Μέισον θα αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή με άμεση ισχύ. Ο Ράιαν γνωρίζει καλά τον σύλλογο και τους παίκτες. Θα ενημερώσουμε περαιτέρω για το προπονητικό του επιτελείο σε εύθετο χρόνο.

Συναντήθηκα με την Επιτροπή Παικτών σήμερα και η ομάδα είναι αποφασισμένη να συσπειρωθεί για να εξασφαλίσει το δυνατότερο δυνατό τελείωμα της σεζόν. Είμαστε όλοι ξεκάθαροι ότι πρέπει να πραγματοποιήσουμε εμφανίσεις που θα κερδίσουν την εκπληκτική σας υποστήριξη", αναφέρει μέσω ανακοίνωσης ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.