Του έπεσαν όλα μαζεμένα

SMS
09:12 | 01/10/2018

Κι όμως, ελάχιστοι έλαβαν υπόψιν πως ο ΟΦΗ είχε από τα πιο δύσκολα προγράμματα στις πρώτες 5 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Καλή η γκρίνια, η μεμψιμοιρία και αυτή η γενικότερη μουρμούρα που προκαλούν εσωστρέφεια στον ΟΦΗ μετά τη συγκομιδή του μόλις ενός βαθμού ύστερα από 5 αγωνιστικές στη Super League.

Σίγουρα οι τέσσερις σερί ήττες δεν είναι ό,τι καλύτερο για μία ομάδα σαν τον ΟΦΗ, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει και ο αντίλογος. Αραγε, έχει σκεφτεί κανείς ότι ο ΟΦΗ είναι η ομάδα (μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης) που είχε το πιο δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος;

Η ομάδα του Παπαδόπουλου, λοιπόν, είχε να παίξει με Πανιώνιο (εκτός), Παναιτωλικός (εκτός), ΠΑΟΚ (μέσα), Ξάνθη (έξω) και ΑΕΚ μέσα. Για τη σύγκριση, ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε τις τρεις πρώτες αγωνιστικές με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ύστερα με τον Απόλλωνα και μετά με τον Αρη.

Δεν υπάρχει καμία θέληση να μπουν τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Δεν λέμε ότι ο ΟΦΗ είναι θελτικός και όλα πηγαίνουν καλά, ωστόσο ας βάλουμε στην κουβέντα και το δύσκολο πρόγραμμα. Επαιξε συνεχόμενα σε δύο δύσκολες έδρες, ύστερα υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ, μετά πήγε στα Πηγάδια και μετά φιλοξένησε την ΑΕΚ.

Στα παραπάνω έρχονται προς επιβεβαίωση και οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη το βράδυ του Σαββάτου, ο οποίος και αυτός στάθηκε στο σερί των δύσκολων αγώνων της Κρητικής ομάδας.

Εννοείται πως όταν είσαι ΟΦΗ δεν κοιτάς αντιπάλους και προγράμματα, αλλά μην ξεχνάμε ότι η κρητική ομάδα μόλις ανέβηκε στη Super League και βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο.

Ας λάβουμε υπόψιν όλα αυτά πριν στήνουμε στον τοίχο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.