Τούχελ: «Απίθανο να προλάβουν Κίμιχ και Γκορέτσκα»

14:00 | 20/12/2023

Ο Γιόσουα Κίμιχ και ο Λέον Γκορέτσκα είναι απίθανο να προλάβουν τον τελευταίο αγώνα της Μπάγερν στην Bundesliga για το 2023, τον σημερινό εκτός έδρας κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, καθώς τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκαν από γρίπη, όπως δήλωσε χθες (19/12) ο Τόμας Τούχελ.

Η Μπάγερν έχει μια σειρά από απουσίες και οι δύο παίκτες απουσίασαν επίσης από τη νίκη με 3-0 επί της Στουτγάρδης την Κυριακή.

«Ελπίζουμε να μην προστεθεί κάποιος άλλος παίκτης στη λίστα. Με τον Λέον και τον Γιόσουα είναι η ενημέρωση αυτή τη στιγμή» είπε ο Τούχελ σε συνέντευξη Τύπου και συνέχισε:
«Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουν, αλλά θα είναι δύσκολο. Πετάμε αύριο το πρωί. Θα είναι πολύ δύσκολα».

Οι Βαυαροί, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τη Λάτσιο στους «16» του Champions League τον Φεβρουάριο, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση της Bundesliga με ένα παιχνίδι λιγότερο και τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερ Λεβερκούζεν που έχει 39. Η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Μπόχουμ σήμερα (20/12).

Το πρωτάθλημα θα διακοπεί μετά τους αγώνες της Τετάρτης και θα ξαναρχίσει στις 12 Ιανουαρίου.

Ο Τούχελ είπε ότι η ομάδα του πρέπει να νικήσει, για να παραμείνει κοντά στη Λεβερκούζεν:
«Η Στουτγάρδη είχε ένα ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού και η Βόλφσμπουργκ έχει διαφορετικό» τόνισε ο Τούχελ και πρόσθεσε: «Θα δούμε τι προκλήσεις θα φέρει το παιχνίδι στο Βόλφσμπουργκ και ελπίζουμε να έχουμε απαντήσεις σε αυτές».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.