Τούχελ: «Η διοίκηση έχει κάνει φανταστική δουλειά στις μεταγραφές»

21:43 | 05/08/2022

Η Τσέλσι άργησε να... πάρει μπροστά στο εφετινό μεταγραφικό «παζάρι», ωστόσο τις δύο τελευταίες εβδομάδες έκανε τέσσερις μαζεμένες κινήσεις -με τελευταία αυτή του Κουκουρέγια από την Μπράιτον- που προκάλεσαν μεγάλη ευφορία στον Τόμας Τούχελ.

Ο διεθνής Ισπανός αριστερός μπακ ήρθε να προστεθεί στους Στέρλινγκ, Κουλιμπαλί και Τσουκουεμέκα, αλλά και στην επέκταση του συμβολαίου του εμβληματικού Θέσαρ Αθπιλικουέτα, οι οποίοι ανέβασαν το επίπεδο του ρόστερ των «μπλε».

«Είναι προφανές ότι είχαμε... καθυστερήσει. Δεν υπάρχει κάποιος που να ευθύνεται γι' αυτό, αφού οι κυρώσεις που μας είχαν επιβληθεί ήταν εκείνες που μας ανάγκασαν να χάσουμε παίκτες-κλειδιά» τόνισε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ωστόσο και οι δύο ιδιοκτήτες που ασχολούνται με τα μεταγραφικά ζητήματα έχουν κάνει φανταστική δουλειά. Έχω μόνο θαυμασμό για τον Τοντ. Δεν ξέρω πότε κοιμούνται, νομίζω πως δεν... κοιμούνται ποτέ. Έχουμε μία ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους ιδιοκτήτες και οι μεταγραφές μιλούν από μόνες τους».

Ερωτηθείς για τη μάχη του τίτλου την εφετινή σεζόν, ο Τούχελ τόνισε πως «...γνωρίζουμε την ποιότητα της Λίβερπουλ, της Μάντσεστερ Σίτι, της Τότεναμ, της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συνήθως μία-δύο από αυτές τις ομάδες τα πηγαίνουν λίγο καλύτερα από ό,τι περιμένουν όλοι και ξεχωρίζουν. Για αυτό είναι τόσο συναρπαστική η Premier League».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.