Τους βάζει στο… πνεύμα

21:47 | 25/05/2020

Ο Γιώργος Σίμος θέλει οι παίκτες του να επιστρέψουν και πνευματικά σε ρυθμούς Super League 1-Η ατάκα του για να τους ενεργοποιήσει στο 100%.

Σχεδόν 3 μήνες χωρίς δράση είναι πάρα πολλοί, οπότε η επάνοδος αγωνιστικά και πνευματικά είναι μια διαδικασία που θέλει προσοχή και λεπτούς χειρισμούς.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ προσπάθησαν αρκετά μέσα στην καραντίνα να κρατηθούν σε καλή κατάσταση, ενώ από τις αρχές του Μάη επέστρεψαν και στο ΒΑΚ.

Είναι αλήθεια ότι οι «ασπρόμαυροι» δούλεψαν πολύ και τα αποτελέσματα των… κόπων τους ήταν ικανοποιητικά.

Η αντίστροφη μέτρηση, έτσι, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος έχει αρχίσει και το ζητούμενο για τον ηρακλειώτικο σύλλογο είναι να παρουσιαστεί στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, ώστε να συνεχίσει και στα πλέι οφ την εξαιρετική πορεία της κανονικής περιόδου.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, το τεχνικό επιτελείο ακολουθεί πιστά το πλάνο του και επικρατεί η πεποίθηση πως οι παίκτες θ’ ανταποκριθούν.

Το θέμα είναι η μεγάλη αποχή από τα γήπεδα μην τους «πειράξει» το μυαλό και την ψυχολογία.

Είναι, δηλαδή, ένα ζήτημα και η πνευματική τους ετοιμότητα ενόψει των παιχνιδιών που έρχονται.

Μπορεί επίσημα να μην έχει ανακοινωθεί κάτι, ωστόσο στο πρωινό πρόγραμμα ο Σίμος είπε στους ποδοσφαιριστές του: «Σε 13 μέρες έχουμε πρωτάθλημα». Ουσιαστικά θέλησε με τον τρόπο του να τους… ενεργοποιήσει στο 100%, ώστε να επανέλθουν και πάλι σε ρυθμούς Super League 1.

Τους παρουσίασε την επανέναρξη δεδομένη, προκειμένου να μπαίνουν και πάλι στο πνεύμα. Προφανώς και άπαντες το έχουν συνειδητοποιήσει, όμως οι πρωτόγνωρες εξελίξεις με την πανδημία ελλοχεύουν κινδύνους και ίσως προκαλέσουν αποπροσανατολισμό. Και στον ΟΦΗ φυσικά δε θέλουν κάτι τέτοιο ούτε για αστείο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μέσα» ο Κοροβέσης


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.