Τους «έσκασε» ο Μάνος

SMS
09:27 | 25/08/2019

Ο Δημήτρης Μάνος ήταν πηγή κινδύνου για την άμυνα του Άρη στο σαββατιάτικο ματς.

Ο Έλληνας επιθετικός έδειξε εξ αρχής πόσο σημαντική ήταν η επιστροφή του για τον ΟΦΗ και πόσο ανεβάζει την επίθεση της ομάδας.

Ο Μάνος μπορεί να μη σκόραρε στο 1-1 του Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά ήταν από τους καλύτερους παίκτες της κρητικής ομάδας, ειδικά στο πρώτο μέρος, όπου «έσκασε» στα τρεξίματα τα στόπερ των αντιπάλων. 

Πολλές φορές έδειχνε να... παίζει μόνος του όλη την άμυνα του Άρη, δημιουργώντας συνεχώς προβλήματα. Ο έμπειρος φορ κινούνταν συνεχώς και βοηθούσε στο να ανοίξει η άμυνα των γηπεδούχων, ενώ ήταν πολύ καλός και στο pressing, ξεκινώντας από ψηλά το μαρκάρισμα.

Μπορεί να άργησε να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς στην προετοιμασία, αλλά δείχνει να έχει πάρει τα πάνω του και αυτό που χρειάζεται πλέον είναι το γκολ για να... εκτοξευθεί ψυχολογικά.

Σε γενικές γραμμές, όλη η μεσοεπιθετική εικόνα του ΟΦΗ πήρε σχεδόν άριστα στη δημιουργία φάσεων και στο γρήγορο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, αν ο Όμιλος ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να «κλειδώσει» από το πρώτο μέρος το προβάδισμα και να φύγει με το διπλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

VIDEO: Όλα όσα έγιναν στο Βικελίδης

Δείτε τα γκολ του αγώνα

Νάστος: «Ο Σίμος έχει γνώσεις»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.