Τουτζάρης: «Δεν ψάχνουμε αγοραστή»

11:40 | 04/06/2018

Για τη δημόσια τοποθέτηση του τέως προέδρου του Εργοτέλη Γιώργου Βρέντζου πως είναι διατεθειμένος να αναλάβει εκ νέου τα ηνία της ομάδας, μίλησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Τουτζάρης.

Ο κ. Τουτζάρης αναφερόμενος στα όσα τόνισε στην τοποθέτησή του στο facebook ο κ. Βρέντζος, είπε: «Δεν έχει φτάσει σε εμάς καμιά πρόταση, δεν έχουμε πει ότι πωλείται η ομάδα, το είδαμε στο ιντερνέτ. Με χαρά ακούμε να ενδιαφέρονται άνθρωποι για τον Εργοτέλη, από εκεί και πέρα όμως δεν μπορώ να σχολιάζω οτιδήποτε γράφεται στο facebook. Δεν έχουμε κάποια επίσημη πρόταση για την οποία πρέπει να κάνω κάποιο σχόλιο.

Ανακοινώσεις πριν από συμφωνίες, είναι λίγο αστείο να γίνονται. Εμείς συνεχίζουμε τον προγραμματισμό μας για τη νέα χρονιά και δεν αλλάζει τίποτα στην καθημερινότητά μας. Δουλεύουμε το πλάνο που έχουμε και δεν θέλω να ασχοληθώ περισσότερο από όσο αξίζει για μια τέτοια ανακοίνωση.

Εμείς δεν ενοχλήσαμε κανέναν, δεν ζητήσαμε τα φώτα κανενός, αντίθετα εμάς ενοχλούσαν. Δεν ζητήσαμε από κάποιον να έρθει να αναλάβει την ομάδα, δεν ψάχνουμε αγοραστή, δεν ξέρω γιατί βγήκε αυτή η ιστορία».

Παράλληλα ερωτήθηκε για το θέμα Κάιπερς, για το οποίο επανέλαβε: «Είναι καθαρά δικό του θέμα. Οι μόνοι που μπορούν να δρομολογήσουν εξελίξεις είναι η πλευρά του Κάιπερς».

Σε ότι έχει να κάνει με τις ανανεώσεις για τις οποίες έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις, ο κ. Τουτζάρης είπε: «Έχουν γίνει συζητήσεις με τα παιδιά που θέλουμε να μείνουν. Για εμάς παίζει ρόλο και το αν θέλουν τα παιδιά να μείνουν. Αν θέλουν να βρουν κάτι καλύτερο ή υψηλότερο από αυτό που προσφέρουμε, εμείς δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε.

Αυτό που θέλουμε είναι γύρω στις 15 με 18 Ιουλίου όπου θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία να χρειαζόμαστε ακόμα έναν, το πολύ δύο παίκτες».

Για την προετοιμασία, αλλά και τον τελικό που έχει η ομάδα Κ19 του Εργοτέλη, ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη, ανέφερε: «Η προετοιμασία είναι προγραμματισμένο να γίνει εδώ, όμως υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να πάμε Αίγυπτο. Θα το ξέρουμε τις επόμενες ημέρες.

Αναφορικά με την ομάδα Κ19 μας ενημέρωσαν προφορικά πως ο τελικός θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο. Είναι ένα παιχνίδι γιορτή, επιβράβευση για την προσπάθεια των παικτών μας και αν είμαστε καλύτεροι και καταφέρουμε να νικήσουμε θα είναι ακόμα καλύτερο για τους ίδιους τους παίκτες, αλλά και τον σύλλογο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.