Τουτζάρης: «Δύο λέξεις.... Maged Samy»

21:21 | 25/11/2021

Ο Γιώργος Τουτζάρης έπλεξε το εγκώμιο του ιδιοκτήτη του Εργοτέλη περιγράφοντας τη δουλειά που γίνεται στην κρητική ομάδα.

«Δεν θυμάμαι να έχει έρθει ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο άνθρωπος από το εξωτερικό να βάλει τα χρήματα του κ να υπηρετεί με συνέπεια αυτό που υποσχέθηκε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη χώρα μας. Μια ομάδα που θα χαίρεσαι να βλέπεις», έγραψε μεταξύ άλλων με μήνυμά του στα σόσιαλ μίντια για τον Μάγκετ Σάμι.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Τουτζάρης έγραψε:

«Δεν θυμάμαι να έχει έρθει ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο άνθρωπος από το εξωτερικό να βάλει τα χρήματα του κ να υπηρετεί με συνέπεια αυτό που υποσχέθηκε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη χώρα μας.

Μια ομάδα που θα χαίρεσαι να βλέπεις, μικρό μ.ο ηλικίας,με κίνητρο κ όσο πιο πολλά παιδιά μπορούν να γίνουν επαγγελματίες από την εσωτερική διαδικασία των ακαδημιών του συλλόγου.

Σκοπός του μέσα σ αυτό το μίζερο περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου η δημιουργία ενός συλλόγου αυτοχρηματοδοτουμενου κ ελκυστικού σε όποιον επενδυτη όταν ο ίδιος θελήσει να αποχωρήσει,κ εαν μπορέσει μ αυτόν κ μόνο τον τρόπο την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Στα περισσότερα πέτυχε,σ αυτά τα δύο τελευταία μάλλον όχι γιατί δυστυχώς κάποιοι "ειδικοί γκρεμίζουν οτιδήποτε καλό πάει να δημιουργηθεί. Jason Denayer-Olympic Lyon,

Mohamed Sherif-Al Ahly Cairo,Ahmed Zizo -Zamalek,Karim Hafez-Malatyaspor,Manuel Benson -Antwerp,Yakubu Leftey-Bank AL Ahly, Mohammed Helal-Bank AL Ahly, Mohamed Abtel Aty-Smouha,Mahmoud Marie -Future FC,Anas Tahiri -CFR Cluj,Ahmed El Messaoudi-Gaziantep....κ φυσικά όλα τα παιδιά που έγιναν γνωστά στο ευρύ κοινό μέσα από το project του Εργοτελη ,που θα χρειαζόταν πολύς χώρος κ θα έκανε τεράστιο το κείμενο, είναι τα αποτελέσματα του οράματος κ της τρέλας για το ποδόσφαιρο που έχει μέσα στα 20 χρόνια που ζει κ αναπνέει σ αυτό,παιδιών που βρήκαν το δρόμο τους επαγγελματικά κ τωρα απολαμβάνουν την προσπάθεια τους....όλο αυτό που περιγράφω με δύο λέξεις.... Maged Samy.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.