Τουτζάρης: «Ζητάμε να παιξουμε ώστε να μην επιβαρύνουμε τον κρατικό μηχανισμό»

20:26 | 26/11/2020

Ο Γενικός Διευθυντής του Εργοτέλη με νέα τοποθέτησή του αναφέρεται στο γεγονός της μη έναρξης της Super League 2

Mετά και την ανακοίνωση της Λίγκας που απάντησε στη συνέντευξη του κ.Σύψα, ο Γιώργος Τουτζάρης τοποθετήθηκε στην προσωπική του σελίδα facebook.

Αναλυτικά έγραψε:

«Τελικά δεν έχουμε ξύσει ακομη τον πάτο του βαρελιού. Απίστευτη δήλωση από τον εκ των πιο προβεβλημενων επιστημόνων Κο Συψα, η οποία με κάνει να αναρωτιέμαι εάν ζω εδω ή σε παράλληλο σύμπαν.

Η απαντηση κ η παράθεση των εγγράφων νομιζω αποδεικνύουν εύκολα εαν υπήρξε αιτημα ή όχι όμως το ερώτημα είναι γιατι δεν έφτασαν στα χέρια των ειδικών ώστε να αποφασίσουν.

Αφού κατα δήλωση του το ήξερε ο ΓΓΑ κος Μαυρωτας, προφανώς κ ο προϊστάμενος του κος Αυγενακης ως υπουργός Αθλητισμού ως δια μαγείας δεν το γνωριζαν οι ειδικοί που περιμένουμε μέρες τώρα να αποφανθουν.

Εκλιπαρουμε να βοηθήσουμε την κατάσταση κάνοντας covid test ώστε 3000 άτομα την εβδομάδα να ελέγχονται οταν το κράτος ξοδευει χρημα κ προσωπικό για test σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να βρει τους εκτεθειμενους συμπολίτες μας στον ιό, ζητάμε να παιξουμε ώστε να μην επιβαρύνουμε τον κρατικό μηχανισμό με επιδόματα που μπορούν να δοθούν σε ανήμπορος να εργαστούν,παρακαλούμε για μια ακόμη φορά τουλάχιστον να μας κοιτάξουν με ίσους όρους όπως όλους τους αθλητικους επαγγελματικους συλλόγους στον κόσμο.

Υγεία για όλους κ γρήγορα ολοι να μπούμε στην κανονικοτητα που έχουμε χασει».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.