Τραγική εμφάνιση του ΟΦΗ και «χαστούκι» από τον Λεβαδειακό!

ΟΦΗ

Κάκιστη εικόνα και ήττα-χαστούκι του ΟΦΗ από τον Λεβαδειακό (2-0), στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η όποια κουβέντα πριν από τη σέντρα για την ενδεκάδα που επέλεξε ο Νταμπράουσκας με τους Μπιφουμά και Μοσκέρα βασικούς (ο πρώτος πήρε όλη την αριστερή πλευρά) πήγε στο βρόντο με την εμφάνιση του ΟΦΗ στο πρώτο μέρος.

Ένας ΟΦΗ που δεν απείλησε, με προβλήματα στην άμυνα, που δεν μπήκε ποτέ στο ματς και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 μέσα σε έξι λεπτά. Συγκεκριμένα, στο 21ο λεπτό μετά από λάθος από τον Διαμαντή, ο Τσάπρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον παίκτη του ΟΦΗ να βάζει απρόσεκτα το κεφάλι του και να στέλνει την μπάλα στην εστία της ομάδας του.

Στο 27ο λεπτό ο Λεβαδειακός τιμώρησε ακόμα ένα λάθος της άμυνας του ΟΦΗ. Ο Γιαννιώτας έκανε τη σέντρα, με την μπάλα να βρίσκει πάνω στον Νίκα, ο οποίος δεν χρειάστηκε να κάνει την προβολή για να τη στείλει στα δίχτυα.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον ΟΦΗ, έχασε και τον Τοράλ με τραυματισμό (πέρασε ο Περέα), ενώ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ο Όμιλος όχι μόνο δεν απείλησε, αλλά κινδύνευσε να δεχθεί και τρίτο γκολ!

Στο δεύτερο μέρος ο Νταμπράουσκας άλλαξε τη διάταξη, έκανε αλλαγές, αλλά ουσιαστική διαφορά δεν είδαμε. Σίγουρα η εικόνα του Ομίλου βελτιώθηκε στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά μπροστά παρέμενε ακίνδυνος και παρά το γεγονός ότι είχε την κατοχή της μπάλας δεν ήξερε τι να την κάνει. Είναι χαρακτηριστικό πως το μόνο που καταγράφηκε ήταν ένα σουτ του Μπάκιτς.

Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του έκανε σωστή διαχείριση του 2-0, δεν απειλήθηκε από τον κακό ΟΦΗ, ενώ υπήρξαν στιγμές που δημιούργησε δύσκολες καταστάσεις στην εστία του Μανδά για ένα τρίτο γκολ.

Το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε -και πώς να αλλάξει δηλαδή από τη στιγμή που ΟΦΗ δεν έκανε μία φάση της προκοπής- και ο Λεβαδειακός πανηγύρισε ένα σημαντικό τρίποντο στη μάχη της παραμονής. Από την άλλη ο ΟΦΗ απογοήτευσε τον κόσμο με την εμφάνισή του και καλά θα κάνουν άπαντες να αναλογιστούν τις ευθύνες του ενόψει των πλέι άουτ, καθώς τέτοια εικόνα δεν πρέπει να επαναληφθεί.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Πετράκης): Γκροφ, Λιάγκας, Βινίσιους, Παζ, Τσάπρας, Παναγιώτου, Χάμοντ, Μεχία (66΄ Μπελμόντ), Νίκας (80΄ Δούμτσιος), Γιαννώτας (72΄ Γερεμέγεφ), Σαχπεκίδης (80΄ Σκβάρκα).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Διαμαντής, Πασαλίδης, Θοράρινσον, Μπιφουμά (57΄ Τσιλιανίδης), Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ (19΄ Περέα), Ντίκο (80΄ Τζου), Μοσκέρα (57΄ Γκρόνινγκ).


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.