Τραγωδία στη Γαύδο: Σήμερα η κηδεία της αδικοχαμένης Κορίνας

08:43 | 14/04/2021

Γράφεται ο επίλογος της ανείπωτης τραγωδίας που διαδραματίστηκε το πρωί της Κυριακής στη Γαύδο

Σήμερα θα γραφτεί η τελευταία πράξη της τραγωδίας, που γράφτηκε το πρωί της Κυριακής στη Γαύδο με θύμα τη νεαρή, Κορίνα Λαβράνου που βρήκε φρικτό θάνατο στα συντρίμμια του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε, όταν αυτό έκανε "βουτιά" στον γκρεμό.

Ο θρήνος για το κορίτσι από την Κέρκυρα είναι μεγάλος, ενώ στο πένθος έχει βυθιστεί και το Πολυτεχνείο Κρήτης, καθώς η αδικοχαμένη Κορίνα ήταν φοιτήτρια στη Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.

Μάλιστα ήθελε μόλις ένα μάθημα για να πάρει το πτυχίο της, η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για εκείνη.

Η κηδεία θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 17.00 στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην περιοχή Κανάλια, τόπο καταγωγής της.

Συγκλονίζει ο οδηγός του μοιραίου οχήματος

Την ώρα συγκλονίζουν τα λόγια του 40χρονου οδηγού του μοιραίου οχήματος και φίλου της άτυχης Κορίνας, μιλώντας για τις στιγμές αγωνίας μετά από το τροχαίο.

Ο 40χρονος, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, μίλησε χθες στον ALPHA για τα όσα διαδραματίστηκαν το μοιραίο πρωινό.

«Βασικά είναι δικιά μου αμέλεια», είπε καθώς θυμάται το αυτοκίνητο να κατρακυλά με τους δύο τους μέσα στο γκρεμό βάθους 70 – 80 μέτρων.

Συνεχίζοντας ο 40χρονος μιλάει για την αδικοχαμένη φίλη του, λέγοντας πώς «ήταν ένας άγγελος» και πως ο ίδιος τη λάτρευε αληθινά

Θυμάται ότι η Κορίνα ήταν ζωντανή και μιλούσανε μέσα στα συντρίμμια του παραμορφωμένου αυτοκινήτου: «Μου έλεγε ότι πονάει πολύ το πόδι της» κι εγώ προσπαθούσα να την ανακουφίσω με κάποια κουβερτούλα.

Επειδή το κινητό δεν είχε σήμα κάτω στο γκρεμό, ο 40χρονος είπε στην Κορίνα πως θα ανέβει στο δρόμο για να τηλεφωνήσει για βοήθεια. Όντως, πήρε το 166 και σε 10′ λεπτά έφτασε ασθενοφόρο με γιατρό και ένας πυροσβέστης.

«Όλα αυτά στις 6 το πρωί, όμως, το ελικόπτερο έφτασε 11:00 με 12:00, αλλά η Κορίνα είχε πεθάνει από τις 10:00 το πρωί», λέει ο 40χρονος.

πηγή: Cretalive.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.