«Τρέχει» για το τηλεοπτικό συμβόλαιο ο Μπούσης

ΟΦΗ

Ο Μιχάλης Μπούσης επιδιώκει ένα καλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Η ενασχόληση του Μιχάλη Μπούση με τον ΟΦΗ είναι διαρκής και καθημερινή και δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, αφού ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ προσπαθεί να βάλει σε μία σειρά τα πράγματα σε όλους τους τομείς.

Ενας εξ αυτών και μάλιστα σημαντικός είναι το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι και προτού ξεκαθαριστεί η κατάσταση με την ΕΡΤ και τις προτάσεις της στις "άστεγες" ομάδες, ο ΟΦΗ υπέγραψε συμβόλαιο με τη Nova για τα εντός έδρας παιχνίδια της. 

Το συμβόλαιο είναι αλήθεια πως ήταν το χαμηλότερο από όλες τις ομάδες της Super League, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή οι διοικούντες τον ΟΦΗ δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά ή να περιμένουν, αφού υπήρχε ανάγκη ρευστού για να γίνει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

Με την έλευση του Μιχάλη Μπούση και τα νέα δεδομένα στην κρητική ομάδα, αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει ακόμα και την τρέχουσα χρονιά. 

Ο Μπούσης, ως γνωστόν, θέλει το καλύτερο για τον ΟΦΗ θεωρώντας πως το συμβόλαιο είναι ιδιαίτερα χαμηλό για το μέγεθος του συλλόγου και γι' αυτό προσπαθεί να εξασφαλίσει μία πολύ καλύτερη συμφωνία για την επόμενη περίοδο, χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτή η καλύτερη συμφωνία να έρθει ακόμα και τώρα!

Το σίγουρο είναι πως ο ΟΦΗ είναι χαμένος με το συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Nova, αφού τα οικονομικά δεδομένα είναι χαμηλά, ειδικά σε σχέση με άλλες ομάδες που δεν έχουν τη δυναμική των "μελανόλευκων" και το μεγάλο κοινό που τους ακολουθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, ο Μπούσης, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω θα βρεθεί την Κυριακή στο Γεντί Κουλέ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αναζητά τη φόρμουλα για να εξασφαλίσει περισσότερα χρήματα για την ομάδα του από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και ουσιαστικά να διορθωθεί το "λάθος" του καλοκαιριού. Λάθος, βέβαια, που προήλθε από ανάγκη, αφού ο σύλλογος ήταν στο χείλος του γκρεμού.

Μένει, πλέον, να δούμε αν επί του θέματος θα υπάρξουν εξελίξεις και αν διαφοροποιηθεί το τρέχον τηλεοπτικό τοπίο στη Super League. Επαναλαμβάνουμε πως το δεδομένο είναι ότι τη νέα σεζόν ο ΟΦΗ θα έχει σίγουρα καλύτερους οικονομικούς όρους σε σχέση με εφέτος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.