​Τρεις μεταγραφές για την Επισκοπή

18:14 | 23/08/2022

Σε τρεις προσθήκες προχώρησε η ομάδα της Επισκοπής

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Επισκοπή βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τρεις μεταγραφικές κινήσεις της οι οποίες ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο. Ο λόγος για τον αμυντικό μέσο, Αντριάνο Σκεντεράι, τον ακραίο επιθετικό Γεράσιμο Βουκελάτο και τον αριστερό μπακ, Αλέξιο Κούτσια.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές έρχονται για να ενισχύσουν την ομάδα μας σ’ ένα χρονικό σημείο τέτοιο που υπάρχει πολύς χρόνος για να μπουν στη νοοτροπία της.

Την παρουσίασή τους έκανε ο ίδιος ο προπονητής μας, ο κ. Ντάριλ Γουίλαρντ που είχε και μία πρώτη γνωριμία μαζί τους.

Ο Αντριάνο Σκεντεράι έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 26 Απριλίου 2000. Είναι αμυντικός μέσος και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός μπακ όσο και σαν αριστερός χαφ. Η εμπειρία του είναι σημαντική καθώς έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες Παναθηναϊκού κι έπειτα αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό Κ19, Εθνικό, Ιάλυσο και πέρυσι στην Καλαμάτα.

Στην SL2 μετράει 18 παρουσίες με την Καλαμάτα κι άλλες τόσες στην FL με τη φανέλα του Ιάλυσου.

Σκεντεράι: «Μέτρησε η προσέγγιση προέδρου και κόουτς»

Ο ίδιος δήλωσε αμέσως μετά τις σχετικές υπογραφές: «Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα της Επισκοπής έδειξε έντονο ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή προς το πρόσωπό μου. Η απόφασή μου δεν ήταν καθόλου δύσκολη να έρθω στην Επισκοπή. Πρέπει να πω ότι, μέτρησε η προσέγγιση του προπονητή κ. Γουίλαρντ όσο φυσικά και αυτή του προέδρου κ. Νικολιδάκη για να έρθω κοντά στην ομάδα.

Οι προσωπικοί μου στόχοι πηγάζουν μέσα από τους ομαδικούς στόχους. Η επαρχία για μένα δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Το έχω ξανακάνει, ένα παραπάνω με την εμπειρία που έχω αποκτήσει σε Ιάλυσο και Καλαμάτα. Αυτό που θέλω είναι, να βοηθήσω την ομάδα.

Την Επισκοπή γνώριζα ως αντίπαλο μέχρι σήμερα. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση ο τρόπος παιγνιδιού της, μου άρεσε αυτό που έβλεπα γι’ αυτό και ήταν πιο εύκολη η απόφασή μου να έρθω στην ομάδα».

Ο δεύτερος της… «παρέας» είναι ο Γεράσιμος Βουκελάτος ο οποίος είναι 24 ετών (έχει γεννηθεί στην Κεφαλονιά τον 29 Μαρτίου του 1998) και αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ. Ο Βουκελάτος έχει την άνεση να μπορεί να παίξει τόσο πίσω από τον επιθετικό όσο στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Ο 24χρονος πέρυσι αγωνιζόταν στο Αιγάλεω ενώ έχει παίξει κατά το παρελθόν σε Ολυμπιακό Βόλου, Πλατανιά, Κέρκυρα, Καλλιθέα και φυσικά στον Πανιώνιο απ’ όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο. Με το Αιγάλεω είχε 14 παρουσίες πέρυσι ενώ στην SL1 έχει αγωνιστεί 12 φορές με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Βουκελάτος: «Η Επισκοπή παράγει ποδόσφαιρο»

Ο Μάκης Βουκελάτος ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα της οποίας αρέσει να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Έχω ξαναπεράσει από την Κρήτη και ξέρω ότι είναι ιδανικό το περιβάλλον για να παίξεις ποδόσφαιρο.

Στο Ρέθυμνο βέβαια έχω έρθει για να παίξω σαν αντίπαλος της Επισκοπής. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μπορεί και παράγει ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό να συμβαίνει αυτό.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς ως ποδοσφαιριστές είναι να «σπρώξουμε» την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται»

Τέλος, στο Ρέθυμνο και στην Επισκοπή θα βρίσκεται και ο Αλέξης Κούτσιας. Ο 20χρονος αριστερός μπακ έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 28 Νοεμβρίου του 2002. Ο Κούτσιας προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και με εξαίρεση μία μετακίνησή του τη σεζόν 2020-21 στον Πανιώνιο, παρέμενε κάτοικος Κορωπίου. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό Β’ σημειώνοντας 21 παρουσίες.

Κούτσιας: «Όσο πιο ψηλά γίνεται»

Ο νεαρός μπακ λίγο μετά τις υπογραφές τόνισε στις δηλώσεις του: «Στόχος είναι βοηθήσω και να βοηθηθώ και φυσικά να πραγματωθεί ο κοινός σκοπός, να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.

Εγώ από τη μεριά μου θέλω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιγνίδι και στο τέλος θα μετρήσουμε τα κέρδη. Πιστεύω στον εαυτό μου αλλά και σε αυτό που πάει να δημιουργήσει η Επισκοπή».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.