«Τρελάθηκε» με τις αλλαγές ο Κλοπ

09:52 | 19/12/2020

Εξαλλος ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ, όταν ενημερώθηκε πως η Premier League απέρριψε για τρίτη φορά το ενδεχόμενο να μπορεί κάθε ομάδα ν' αντικαθιστά πέντε ποδοσφαιριστές.

Πριν από λίγες ημέρες αποφασίστηκε πως δεν θα υπάρξει διαφοροποίηση στις αλλαγές για τη συνέχεια της φετινής σεζόν. Κάτι που δεν χαροποίηση καθόλου τον τεχνικό της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος είναι υπέρμαχος των πέντε αλλαγών, στη διάρκεια ενός παιχνιδιού, ωστόσο, δεν βρίσκει συμπαραστάτες.

«Όλοι ξέρουν τη γνώμη μου. Υπάρχουν 10 ομάδες που ψήφισαν εναντίον, όλοι ξέρουν ποιες είναι. Δεν έχει να κάνει με τη διοργάνωση ή κάποια αβαντάζ, είχε να κάνει με την υγεία των παικτών και είμαι σχεδόν βέβαιος πως σε όλο τον κόσμο μόνο αυτοί έχουν ψηφίσει κατά.

Δεν ξέρω πόσοι άλλοι σύλλογοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν πέντε αλλαγές. Θα πρέπει να υπήρχε κάποιος λόγος για αυτό, έτσι; Όλες τους θέλουν να μείνουν στην κατηγορία. Το μόνο πρωτάθλημα με τις πέντε αλλαγές είναι η Premier League αφού ακόμα και στην Championship έχουν δικαίωμα για πέντε αλλαγές», τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι οι δέκα ομάδες που έδωσαν αρνητική ψήφο για τις πέντε αλλαγές ήταν οι Άστον Βίλα, Μπέρνλι, Κρίσταλ Πάλας, Φούλαμ, Λέστερ, Λιντς, Νιούκαστλ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Γουέστ Χαμ και Γουλβς.

Πηγή: gazzetta.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.