Τρελή πρόκριση της Τότεναμ, άνετα η Λίβερπουλ - δείτε τα γκολ

23:59 | 17/04/2019

Η Τότεναμ έχασε στο... τρελό ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League, ενώ η Λίβερπουλ έκανε σαρωτικό πέρασμα από την έδρα της Πόρτο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΟΤΕΝΑΜ 4-3

Τρία γκολ στα πρώτα δέκα λεπτά. Ναι, καλά διαβάσατε. Στη ματσάρα του Μάντσεστερ, η Σίτι προηγήθηκε στο 4ο λεπτό με τον Στέρλινγκ, αλλά ο Σον, ο άνθρωπος που έκρινε το πρώτο παιχνίδι, στο 7' και στο 9' έκανε την ανατροπή. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 11' σε μία... τρελή περίοδο, το γύρισαν παίρνοντας ξανά το προβάδισμα στο 21', έκαναν και το 4-2 που τους έδινε την πρόκριση, με τον Αγκουέρο στο 59', αλλά στο 73' ο Γιορέντε «σκότωσε» τις ελπίδες των «πολιτών». Αν μπερδευτήκατε, 4-3 έληξε το ματς και η Τότεναμ -σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα- πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει τον Αγιαξ. Οι δύο εκπλήξεις του εφετινού θεσμού μαζί.

ΠΟΡΤΟ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1-4

Στην Πορτογαλία η αποστολή της Πόρτο ήταν... εξ ορισμού δύσκολη. Εγινε δυσκολότερη όταν ο Μανέ στο 28' (κι αφού πρώτα ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR) έκανε το 0-1 και έγινε ακατόρθωτη στο 65' με το 0-2 του Σαλάχ. H Πόρτο πέτυχε το γκολ της τιμής, αλλά Φιρμίνιο και Φαν Ντάικ έδωσαν διαστάσεις... περιπάτου στην τελική επικράτηση. Οι «κόκκινοι» του Κλοπ πέρασαν με πανηγυρικό τρόπο στα ημιτελικά του Champions League όπου θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.