«Τρένο» ο Αλμυρός, απέκλεισε και τον Πανθρακικό!

Ιστορική πρόκριση για τον Αλμυρό στην 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδας και ντέρμπι με ΑΟΑΝ!

Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη επικράτησε 3-1 του Πανθρακικού, πέρασε στην 5η φάση του κυπέλλου και θα παίξει με τον ΑΟΑΝ την επόμενη εβδομάδα.


Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με τον Λεόν. Πριν κλείσει το πρώτο μέρος ο Μπουρσέλης έδωσε μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του Γαζίου, διαμορφώνοντας το 2-0 στο 42ο λεπτό.

Στο β' μέρος ο Πανθρακικός έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση μειώνοντας, στο 62', σε 2-1, αλλά ο Αλμυρός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Σε ένα ματς-θρίλερ, το συγκρότημα του Παπαματθαιάκη βρήκε το τρίτο γκολ στο 90ο λεπτό με τον Αντωνίου να διαμορφώνει το 3-1 και να σφραγίζει την μεγάλη πρόκριση του Αλμυρού στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Οι συνθέσεις:

Αλμυρός (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Χανιωτάκης, Αγαπάκης, Πατινιώτης (55′ Κοιλιάρας), Μάγκας, Νικολάου, Ενγκουέμ, Φραγκουλάκης, Γιουκαρής (55′ Αντωνίου), Μπουρσέλης, Λεόν, Κατσικοκέρης (70′ Μπανβό)

Πανθρακικός (Νίκος Μπαχαρίδης): Κωτσάκης, Μπαϊκαρά, Αρετάς, Σιδηρόπουλος, Σαπνάρας, Χακάν, Γιαννακιτζίδης, Κωσταρέλης (70′ Σμάλης), Βάσκος, Ερκιάν (46′ Αντωνιάδης), Γκουτζίδης


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.