Τρία κρούσματα κορωνοϊού στον ΟΦΗ

11:57 | 30/01/2021

Σε καραντίνα τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ με κορωνοϊό

Όπως ενημέρωσε η κρητική ΠΑΕ, στην τελευταία χρονικά εξέταση covid που έγινε βρέθηκαν 3 θετικά κρούσματα (2 παίκτες και 1 μέλος), ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Και οι τρεις είναι πλέον σε κατ’ οίκον καραντίνα.

Από την πρώτη στιγμή ο ΟΦΗ ενημέρωσε άμεσα την αρμόδια υπηρεσία της Λίγκας καθώς και τον ΕΟΔΥ, όπως ακριβώς προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι επανεξετάστηκε ένα κρούσμα που υπήρξε στον ΟΦΗ πριν το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι θετικό, αλλά δεν προσμετράται στα 3 επειδή είναι σε καραντίνα από την πρώτη στιγμή, ως όφειλε. Άρα επί της ουσίας μέτρησε στο προηγούμενο ματς.

Προφανώς και σ' αυτή την περίπτωση, του προηγούμενου δηλαδή κρούσματος, ο ΟΦΗ ενημέρωσε άμεσα την αρμόδια υπηρεσία της Λίγκας καθώς και τον ΕΟΔΥ.

Θυμίζουμε ότι η ΓΓΑ αύξησε τα επιτρεπόμενα κρούσματα από 3 σε 5, όπερ σημαίνει για να αναβληθεί ένα ματς θα πρέπει να εντοπιστούν άνω των 5 κρούσματα κορωνοϊού. Αυτή τη στιγμή δηλαδή δεν τίθεται κανένα θέμα με το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.