Τρία «όχι» του ΟΦΗ σε προτάσεις για τον Επασί

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ απέρριψε τρεις προτάσεις από την ίδια ομάδα για πώληση του Επασί.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο ΟΦΗ έχει δεχθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, συνολικά τρεις επίσημες προτάσεις, από την ίδια ομάδα (από τη Σαουδική Αραβία), για την απόκτηση του Καμερουνέζου γκολκίπερ. Ωστόσο, οι προτάσεις δεν ικανοποίησαν την Κρητική ΠΑΕ, η οποία απάντησε αρνητικά.

Όπως και στην περίπτωση του Φελίπε Γκαγιέγος, ο ΟΦΗ μόνο αν ικανοποιηθεί θα προχωρήσει σε πώληση ποδοσφαιριστή. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτή του Ντέβις Επασί, η διαφορά είναι μεγάλη εξ ου οι αρνητικές απαντήσεις από πλευράς ΟΦΗ, ο οποίος θέλει να καλυφθεί το ποσό της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο με τον παίκτη.

Τη δεδομένη στιγμή φαίνεται πως υπάρχει τεράστια απόσταση ανάμεσα στην ομάδα που θέλει τον Καμερουνέζο και τα «θέλω» του Ομίλου. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να αλλάξουν τα έως τώρα δεδομένα και να υπάρξει εξέλιξη επί του θέματος το επόμενο διάστημα. Από τη στιγμή που η ίδια ομάδα έκανε τρεις προτάσεις για τον Επασί, δείχνει αν μη τι άλλο την επιθυμία της να τον αγοράσει. Από την άλλη ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να πουλήσει ένα τόσο σημαντικό περιουσιακό του στοιχείο χωρίς να υπάρξει απόλυτη ικανοποίηση στο οικονομικό κομμάτι και αυτό φρόντισε να ξεκαθαρίσει στην αντίπερα όχθη. Μην ξεχνάτε πως πρόκειται για τον βασικό γκολκίπερ του συλλόγου και αν τελικά αποχωρήσει πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του και να είναι τουλάχιστον ισάξιος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 29χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε στον ΟΦΗ πέρυσι τον Ιούλιο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, έως το καλοκαίρι του 2023. Οπερ σημαίνει πως τον προσεχή Γενάρη, έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου, θα είναι ελεύθερος να υπογράψει με όποια ομάδα επιθυμεί.

Οπως γίνεται αντιληπτό είναι μία κρίσιμη υπόθεση για τον ΟΦΗ, ο οποίος εύλογα θέλει να κερδίσει ό,τι καλύτερο μπορεί από μία ενδεχόμενη πώληση του Επασί, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως «καίγεται» για να τον πουλήσει. Τα τρία «όχι» στις προτάσεις που δέχθηκε δείχνουν αν μη τι άλλο πως είναι σκληρός διαπραγματευτής. Το τι θα γίνει στην πορεία, όμως, θα φανεί. Φαίνεται πως θα έχουμε κι άλλα επεισόδια μπροστά μας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.