Τριάρα με ανατροπή για την Κ19 του ΟΦΗ

19:23 | 22/04/2023

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Κ19 του ΟΦΗ νίκησε με σκορ 3-1 την αντίστοιχη του Βόλου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K19.

Oι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, με τον Παπαθανασίου να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Βαϊνόπουλου στο 10’, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Καλαφάτη.

Το γκολ για τους ποδοσφαιριστές του Μανώλη Πατεμτζή ήρθε στο 23ο λεπτό, όταν ο Φαϊτάκης με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-1, με την μπάλα να βρίσκει αρχικά στο δοκάρι.

Στο 29’ ο ΟΦΗ έκανε την ανατροπή στο σκορ με τον Θεοδοσουλάκη. Συγκεκριμένα, μετά από ωραία ενέργεια του Φαϊτάκη, η μπάλα έφτασε στον Αδαμάκη, όμως οι αμυντικοί του Βόλου εξουδετέρωσαν το πλασέ του. Ο Αδαμάκης έγινε και πάλι κάτοχος της μπάλας, την έδωσε στον Θεοδοσουλάκη, ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 2-1.

Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να σκοράρει και στο 36’, όμως η κεφαλιά του Φανουράκη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αποστολάκη, πέρασε εκτός της εστίας των αντιπάλων.

Στο 86’ ο Φαϊτάκης με ωραίο σουτ, έπειτα από ασίστ του Σημαντηράκη, έκανε το 3-1 «κλειδώνοντας» έτσι τη νίκη.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής) – Καλαφάτης, Σαλούστρος (46’ Καρανδινός), Σημαντηράκης, Ρολάκης, Χότζα, Αποστολάκης, Γανόπουλος (66’ Πιστικός), Αδαμάκης (70’ Μάρα), Θεοδοσουλάκης, Φαϊτάκης, Φανουράκης (46’ Fallatah).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.