Τριπλή προσθήκη για τον Αστέρα Ρεθύμνου

16:29 | 03/11/2020

Σημαντική ενίσχυση για τους «κυανοκίτρινους».

Ο Αστέρας Ρεθύμνου απέκτησε τους Μιχάλη Παγιαλάκη, Χρήστο Κούρο και Βασίλη Χριστοφοράκη. Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Μιχάλη Παγιαλάκη, Χρήστο Κούρο και Βασίλη Χριστοφοράκη. Οι Παγιαλάκης και Χριστοφοράκης είναι τερματοφύλακες και προέρχονται από Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη Χανίων και Σπήλι, ενώ ο Κούρο είναι αμυντικός που έχει αναδειχθεί από την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ και προωθήθηκε προσφάτως από τον Κεραυνό.

Καλωσορίζουμε τους Μιχάλη, Βασίλη και Χρήστο στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία, ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.

Μιχάλης Παγιαλάκης

Ημ. Γέννησης: 13/8/1987

Θέση: Τερματοφύλακας

Προηγ. Ομάδες: Ακαδημία Δόξας Πλατανέ, Ν. Αστέρας Χανίων (2011-2012), Ασπίδα Ναυστάθμου, Απόλλωνας Αγ. Ιωάννη Χανίων, ΑΕ Μυλοποτάμου (2017-18 β), Απόλλωνας Αγ. Ιωάννη Χανίων (2018-2020).

Μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας ο Μιχάλης Παγιαλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι ευτυχισμένος που είμαι σε μια ιστορική ομάδα του Ρεθύμνου και της Κρήτης, όπως ο Αστέρας Ρεθύμνου και θα αποτελώ μέλος του στην Γ’ Εθνική. Έρχομαι και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω όσο τον δυνατόν την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της».

Χρήστος Κούρο

Ημ. Γέννησης: 12/07/2003

Θέση: Αριστερό μπακ

Προηγ. Ομάδες: Ακαδημία Αστέρας Ρεθύμνου, Κεραυνός.

Μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας ο Χρήστος Κούρο προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι χαρούμενος που προωθήθηκα στην ανδρική ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου και θα μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ στην Γ’ Εθνική. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν, τους προπονητές και την διοίκηση και μαζί με τους συμπαίκτες μου να καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους που έχει βάλει η ομάδα».

Βασίλης Χριστοφοράκης

Ημ. Γέννησης: 31/10/2001

Θέση: Τερματοφύλακας

Προηγ. Ομάδες: Ακαδημία ΟΦ Αρμένων, Σπήλι (2016-20717), ΝΕΑΡ (2018-19), Σπήλι (2019-20).

Μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας ο Βασίλης Χριστοφοράκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια του Αστέρα Ρεθύμνου, μια από τις ιστορικότερες και μεγαλύτερες ομάδες του Ρεθύμνου και θα μου δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσω εμπειρίες και παραστάσεις από μεγαλύτερη κατηγορία, τη Γ’ Εθνική. Θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.