Τρίτη καλύτερη επίδοση για το 2023 από την Α. Βασιλείου στη Βαλένθια με νέο ατομικό ρεκόρ!

16:47 | 03/12/2023

Ακόμα μία εξαιρετική επίδοση από την Άννα Βασιλείου στον μαραθώνιο, αφού σήμερα κατάφερε να «κατεβάσει» το ατομικό της ρεκόρ στην απόσταση για περισσότερο από 11 λεπτά!

Η Ελληνίδα δρομέας έτρεξε στον μαραθώνιο της Βαλένθια και τερμάτισε σε 2:44:24, που αποτελεί την τρίτη κορυφαία επίδοση για φέτος στην Ελλάδα από γυναίκα μαραθωνοδρόμο!

Η Βασιλείου είχε πραγματοποιήσει το προηγούμενο ατομικό της ρεκόρ τον περασμένο Απρίλιο με 2:55:59 στον μαραθώνιο του Ρότερνταμ, «σπάζοντας» τις τρεις ώρες και στη συνέχεια επέλεξε να μην αγωνιστεί στον φετινό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας προκειμένου να κυνηγήσει την σημερινή επίδοση στην Ισπανία.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι στα αποτελέσματα του αγώνα φαίνεται πως έχει κάνει 2:48:27, όμως είναι λάθος καθώς το block της Άννας Βασιλείου επέστρεψε λόγω άκυρης εκκίνησης, και έγινε εκκίνηση ξανά, τέσσερα λεπτά μετά από την προκαθορισμένη ώρα, με τον χρόνο όμως να κυλάει κανονικά.

Την… εντοπίσαμε στο 42ο χιλιόμετρο, 195 μέτρα πριν από τον τερματισμό της, με την ίδια να επιβεβαιώνει την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Πηγή: runbeat.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.